Auto Detailing Servis TAHI

Ako želite da vaš auto blista i izgleda kao nov, zakažite vaš termin na vreme i njegovo održavanje poverite nama.

Auto Detailing Servis TAHI je osnovan 2007. godine i imamo višegodišnje iskustvo u održavanju motornih vozila.

Tokom našeg rada isprobali smo mnoge svetske proizvode kako bi došli do samog savršenstva i izabrali najbolje preparate za održavanje čistoće i zaštite vozila. U našoj firmi koristimo isključivo „Chemical Guys“ i „Geyon“ kozmetiku, po nama dva najbolja svetska proizvođača.

Naše znanje i odanost radu na motornim vozilima pokazuje samo pozitivne ocene zadovoljnih korisnika naših usluga.

Radimo „Detailing, dekontaminaciju, poliranje i sve vrste zaštita automobila kao što su: „Silent“, „Wax“, keramički kvarcni premazi i ostalo. Takodje održavamo limo servise i vozila raznih firmi uz opciju fakturisanog plaćanja. Dajemo garanciju na naš rad i sigurni smo da ćete biti zadovoljni.


Svi punopravni članovi kluba davanjem svoje članske kartice na uvid dobijaju popust u iznosu od 20%.


Usluge koje nudimo

Kompletno poliranje vozila

Za poliranje vozila koristimo paste „Chemical Guys“ (v3,v34,v36,v38). Vršimo poliranje vozila od jedne do tri sekcije u zavisnosti od oštećenja vozila profesionalnim polir mašinama (rupes bigfoot, rupes nano i torqx torq rotory). U cenu poliranja ulazi kvalitetan „Wax“ premaz kao i dekontaminacija vozila.

Dubinsko održavanje vozila

Početak dubinskog održavanja vozila se sastoji od kompletnog usisavanja vozila, nakon toga se ručno nanosi hemija i detaljno pere sva nečista površina vozila, izvlači prljavština iz patosa, sedišta kao i neba vozila. Na kraju svega sledi sušenje i osvežavanje kompletne unutrašnjosti vozila.

Nano-pro keramička zaštita

Nano-pro keramička zaštita vozila je kvarcni premaz koji se nanosi na čistu površinu vozila pri zaštiti od vremenskih nepogoda (grada, visokih temperatura, kao i ostalih nečistoća). Nano-pro keramička zaštita je najnovija i najkvalitetnija zaštita vozila na svetu. Garancija je od 15-30 meseci.

Poliranje stakala – farova

Procedura poliranja stakala i farova podrazumeva ravnanje spoljne površine skidanje oštećenog sloja, i nanošenje zaštite uz pomoć keramičkog kvarcnog premaza. Savetujemo protiv fizičkih ili hemijsko-termičkih oštećenja (sunčevi zraci). Keramički kvarcni premaz može trajati i do 12 meseci.

Održavanje kožnih elemenata

Za održavanje kože vozila koristimo „Chemical Guys Leater Cleaner“ premaz koji podiže i razdvaja masti i prljavštinu u porama kožnog materijala pružajući odlično dubinsko pranje. To je naš recept za dugotrajno čišćenje vaših sedišta, volana, menjača i ostalih elemenata vozila koji su od kože.

Dekontaminacija celog vozila

Dekontaminacija vozila je u prevodu skidanje teških metala sa laka vozila. Najbolji efekat se dobija pred poliranje vozila. Dekontaminacija se moze raditi i bez poliranja kako bi automobil dobio veći sjaj i čistinu boje kao i samog laka na vozilu. Za dekontaminaciju vozila koristimo „Luber“ i „Claybar“ glinu.

Kompletan program (wax i silent)

U kompletnom programu koristimo 50%/50% „Lava“ kremu kao i ostale najkvalitetnije svetske „Wax“ kreme koje mogu trajati i do 3 meseca iz porodice „Chemical Guys“. Silent premaz iz porodice „Chemical Guys“ daje potpun sjaj kompletnom vozilu (farovi – stakla) i moze trajati i do 12 meseci.

Detaljan program (detailing pro)

Detailing ili detaljno održavanje vozila se sastoji od polu-dubinskog pranja vozila. „Detailing cleen“ govori da se radi o detaljnom i pazljivom pranju svih mogućih detalja i sitnica na vozilu uz pomoć hemije iz porodice „Chemical Guys“ i „Gyeon“. U cenu detaljnog programa ulazi i dekontaminacija vozila.


KONTAKT:

  • Facebook link

  • Instagram link

  • Telefon: +38161 1919 301

  • Adresa: Cara Dušana 122, Pančevo

  • E-mail: tahiperionica.pa@gmail.com

  • Radno vreme: 09h – 18h