Benefiti članstva – BMW Klub Evropa

BMW Klub Evropa je krovna organizacija svih BMW Klubova priznatih od strane BMW-a u Evropi.

BMW klubovi su u bliskoj vezi sa kompanijom BMW AG i njegovom trgovačkom organizacijom. BMW klubovi su ambasadori brenda i svojim aktivnostima doprinose globalnoj popularizaciji brenda. Snažna organizacija od preko 200 registrovanih klubova sa oko 19.000 članova u gotovo 30 zemalja obuhvata gotovo celu Evropu.

Benefiti članstva – BMW Klub Evropa

Poseta proizvodnim pogonima BMW vozila

Doživite proizvodnju i pogledajte kako sve to izgleda iza kulisa sa BMW stručnjacima. Proizvodi BMW Grupe inspirišu jedinstvenim dizajnom, dinamikom i okretnošću. Uzbudljivo je i fascinantno doživeti stvaranje uživo.

Poseta BMW muzeju

BMW Welt se nalazi u neposrednoj blizini glavne fabrike BMW i sedišta kompanije u legendarnoj BMW kuli. U organizovanoj poseti muzeju možete doživeti istoriju globalnog brenda, nove vizije i budućnost mobilnosti.

Poseta „BMW Driving Academy“

Organizovani obilazak mestu koje trenutno nudi preko 50 različitih kurseva u vozačkom iskustvu za BMW i MINI modele pod budnim okom instruktora.

Poseta „BMW reciklažnom centru“

Ova posebna tura odvešće vas na putovanje iza kulisa reciklažnog centra. Naučićete sve što je potrebno da znate o individualnim stanicama koje čine kompletni recikklažni centar – od prijema vozila pa do kompletne demontaže.

Leonardo Royal Hotel – Minhen – 10% popusta

Superior Leonardo Royal Hotel sa 4 zvezdice u Minhenu u blizini Olimpijskog parka i BMW muzeja. Članovi kluba dobijaju 10% popusta prilikom rezervacije.

Ukoliko imate u planu da posetite hotel, uz važeću člansku karticu kluba neophodno je da koristite „kodnu lozinku“. Kodnu lozinku zatražiti od uprave BMW Kluba Srbija.

BMW sertifikati arhive

Popust za članove kluba u iznosu od 10% na BMW sertifikate iz arhive BMW grupacije.

BMW Shop – delovi, pribor i odeća

Članovi kluba dobijaju popust od 8 do 10% na BMW delove, pribor i odeću u šopovima 19 Nemačkih poslovnica u gradovima:

Berlin, Bonn, Bremen, Chemnitz, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Essen, Frankfurt, Göttingen, Hamburg, Hannover, Kassel, Leipzig, Mannheim, München, Nürnberg, Saarbrücken, Stuttgart.

Ukoliko imate u planu kupovinu, uz važeću člansku karticu kluba neophodno je da koristite „kodnu lozinku“. Kodnu lozinku zatražiti od uprave BMW Kluba Srbija.

BMW Lifestyle Shop – popust

Šopovi u BMW Weltu / muzeju i BMW Group Classic-u obezbeđuju popust članovima kuba. Neophodno je dati na uvid važeću člansku karticu kluba (BCE).

BMW Driving Experience – 20% popusta

Članovi kluba davanjem svoje članske kartice na uvid (BCE) dobijaju 20% popusta na BMW Driving Expirience u mestu Zandvoort – Holandija.

 Pod vodstvom instruktora koje obučava BMW Group i uvek u jednom od najnovijih BMW-ovih modela. Nekoliko sati vrhunskog spektakla? Ili ceo dan rada na sigurnijem osećaju za volanom? U svakom slučaju zagarantovano je nezaboravno iskustvo vožnje.

„NH Hotel Group“ širom sveta – 10% popusta

Članovi kluba dobijaju 10% popusta na smeštaj u NH Hotelima širom sveta, kao i 10% popusta na hranu u restoranima hotela.

Ukoliko imate u planu da posetite hotel, uz važeću člansku karticu kluba neophodno je da koristite „kodnu lozinku“. Kodnu lozinku zatražiti od uprave BMW Kluba Srbija.

„Hotel Resident Leipzig“ – 15% popusta

Članovi kluba dobijaju 15% popusta na smeštaj u Hotelu Resident Leipzig.

Popust se ostvaruje davanjem na uvid važeće članske kartice kluba (BCE). Ovaj hotel je savršena kombinacija u poseti BMW fabrikama.

Chemical Guys EU – 10% popusta

Popust za članove na proizvode ili obuku davanjem kartice na uvid ili putem vaučeta na web stranici: https://www.chemicalguys.eu/dealer/

Osim članske kartice potrebna je i kodna oznaka koju možete dobiti od uprave BMW Kluba Srbija.

SIXT Rent a Car – 25% popusta

Iznajmljivanje vozila u 105 zemalja širom sveta: www.sixt.com

Do 25% popusta članovima kluba.

The Casual Monks – 20% popusta

20% popusta članovima na online kupovinu na stranici: thecasualmonks.com

Ukoliko želite da ostvarite popust morate prilikom online poručivanja da unesete kodnu oznaku koju možete dobiti od uprave BMW Kluba Srbija.

Eisenmann izduvni sistemi – 20% popusta

20% popusta članovima na izduvne sisteme: eisenmann-exhaust-systems.de/en

Ukoliko želite da ostvarite popust morate prilikom kupovine posedovati kodnu oznaku koju možete dobiti od uprave BMW Kluba Srbija.