BMW KLUB EVROPA

BMW Klub Evropa je krovna organizacija svih BMW Klubova priznatih od strane BMW-a u Evropi.

BMW Klub Srbija

Kao evropska klupska organizacija, BMW Klub Evropa je član međunarodnog veća BMW Clubs – globalne krovne organizacije BMW Klubova.

BMW klubovi su u bliskoj vezi sa kompanijom BMW AG i njegovom trgovačkom organizacijom. BMW klubovi su ambasadori brenda i svojim aktivnostima doprinose globalnoj popularizaciji brenda. Snažna organizacija od preko 200 registrovanih klubova sa oko 19.000 članova u gotovo 30 zemalja obuhvata gotovo celu Evropu.

Official BMW Club

BMW Klub Srbija

BMW Klub Srbija je zvanični član BMW Clubs Europe, krovne organizacije BMW klubova u Evropi, pa samim tim su svi njeni članovi, deo ogromne BMW organizacije koja broji preko 19 000 članova.

Kao prvi zvanični BMW Klub u Srbiji koji je zvanično priznat od BMW Clubs Europe, jer je sve svoje napore uložio u širenje ljubavi prema BMW-u, BMW Klub Srbija je ponosno poneo laskavu ali isto tako ozbiljnu i odgovornu titulu krovne organizacije svih BMW Auto Klubova u Srbiji.

Svim starim i novim članovima želimo dobrodošlicu u jednu specifičnu porodicu koja je iz dana u dan sve veća i veća. Ako ste oduševljeni BMW-om kao što smo mi, onda je ovo Vaš klub. Pridružite se Ultimate Driving Clubu danas!

Istorijat BMW Kluba Evropa

Sam početak seže u 1928. godinu kada je grupa motociklista osnovala BMW Club Düsseldorf. Predsednik kluba, Friedhelm Günter bio je dugi niz godina i predsednik BMW Kluba Evropa, a kasnije i predsednik Međunarodnog veća BMW klubova.

U decenijama razvojnog rada, BMW klubovi u Evropi, Aziji, Australiji, Severnoj Americi, Novom Zelandu, Južnoj Africi i Japanu razvili su se u jaku zajednicu.

Spajanje BMW prijatelja širi se sa jednog kraja sveta na drugi tako da danas međunarodna klupska organizacija broji 120.000 članova i čini najveću svetsku mrežu klubova koji predstavljaju jednu marku automobila i motocikala.

Članstvom u BMW Klubu Srbija direktno postajete član BMW Kluba Evropa.
Postanite član evropske porodice BMW klubova – postanite član BMW Kluba Evropa!

BMW Clubs International Council

Međunarodno veće BMW klubova

BMW Klub Srbija

Međunarodno veće BMW klubova je krovna organizacija od 1981. Godine i čini globalnu platformu za sve oficijalne BMW klubove. Deo je BMW Classic grupacije i sedište se nalazi u bivšim, a sada istorijskim proizvodnim halama BMW-a u Minhenu, “na kamen” udaljenosti od čuvene zgrade “četvorocilindraša”.

Veće je stvorilo jasan i međunarodno obavezujući okvir za klupske aktivnosti i sudelovanje u javnosti.

Kako bi zadovoljili raznolike potrebe i želje 120.000 BMW entuzijasta širom sveta, bilo je potrebno stvoriti okvirne uslove bez previse ograničavanja slobode i autonomije klubova. Sva pravila se mogu sažeti u par ključnih rečenica:

Svi BMW klubovi vode se demokratski, nepolitički i nisu orijentisani na profit.

Različiti turistički, sportski i društveni događaji klubova moraju doprinositi pozitivnom imidžu marke BMW.

Članovi kluba sebe treba da vide kao ambasadora ovog Brenda. Gde god otišli, možete biti sigurni da BMW Klub na tom mestu već postoji. Svaki novi klub koji se pridruži međunarodnoj organizaciji postaje kamen u zidu konstantno rastuće strukture.

POSEBNA NAPOMENA:

Upotreba logotipa BMW i reči: “BMW” dopuštena je samo za zvanično priznate BMW klubove u kontekstu njihovog statusnog rada u skladu sa standardima i zahtevima međunarodnog veća BMW klubova.

Svako nepoštovanje ovih smernica čini kršenje međunarodnog zakona o upotrebi zaštitnih znakova kompanije BMW.