BMW MOTIVATION 2018

„BMW MOTIVATION 2018“ je održan 20. maja 2018. godine u Beogradu, na lokaciji “BMW SERVIS 6+” u ulici Omladinskih brigada 33a (Novi Beograd).

BMW nas je vratio u prošla vremena i pokazao budućnost. Od legendi iz sedamdesetih godina prošlog veka, preko čuvenih “devedesetih” pa sve do električnih BMW i vozila koja svojim dizajnom i modernim tehnološkim rešenjima predstavljaju budućnost brenda.

Osim odabira najlepšeg automobila skupa u kome su učestvovali svi posetioci, organizovano je i takmičenje u tri kategorije koje je ocenjivao stručni žiri:

  • OEM auto
  • najbolji motorni prostor
  • Najbolji enterijer
“ Posebnu zahvalnost za održavanje ove manifestacije BMW Klub Srbija iskazuje kompaniji Delta Motors i BMW servisu 6+ ”
BMW Motivation 2018

Drago nam je da su prepoznali našu spremnost i sposobnost da se ozbiljno posvetimo promovisanju BMW brenda i verujemo da će međusobna saradnja između kluba i ovih kompanija pokazati da je BMW zajednica u Srbiji jedna od najvećih u auto-moto svetu.

BMW MOTIVATION 2018

BMW Klub Srbija

BMW muzej u Beogradu

Počasno mesto na BMW Motivation skupu zauzeli su primerci iz privatnog BMW muzeja iz Beograda u vlasništvu gospodina Predraga Obradovića.

Drago nam je što je postao naš član i što porodica ljubitelja BMW vozila u Srbiji raste. Takođe nam je velika čast što možemo u njegovo ime da se pohvalimo ovakvim muzejom u Srbiji.

Još jednom HVALA gospodinu Predragu koji je sačuvao ove vrsne primerke i koji ulaže nesebičnu ljubav u nama svima voljeni BMW.

Postani deo priče!

Naša strast je naše gorivo za veliko prijateljstvo, porodicu i zabavu. Dobrodošli u Klub!

Članstvo u klubu