BMW MOTIVATION 2019

„BMW MOTIVATION 2019“ je održan 30. juna 2019. godine u Beogradu, na lokaciji “AUTOKOMERC Karting centar”

BMW Klub Srbija Vam se zahvaljuje na tome što ste i ove godine deo
BMW MOTIVATION priče

Prošlogodišnji BMW MOTIVATION 2018 se pokazao kao manifestacija koja može da parira i mnogim sličnim u Evropi, pa nas je to vodilo da ove godine napravimo još kvalitetniju manifestaciju na kojoj smo želeli da posetiocima pružimo još više zanimljivih aktivnosti i takmičenja.

Ove godine se na BMW MOTIVATION-u parkiralo preko 190 vozila kao i primerci iz BMW muzeja iz Beograda. Celu priču smo zaokružili sa sponzorima koji su takmičarima podelili veoma vredne nagrade.

“ Posebnu zahvalnost za održavanje ove manifestacije BMW Klub Srbija iskazuje kompaniji Delta Motors i BMW servisu 6+ ”

BMW Motivation 2019

Drago nam je da su prepoznali našu spremnost i sposobnost da se ozbiljno posvetimo promovisanju BMW brenda i verujemo da će međusobna saradnja između kluba i ovih kompanija pokazati da je BMW zajednica u Srbiji jedna od najvećih u auto-moto svetu.

BMW MOTIVATION

BMW Klub Srbija

Veliko hvala prijateljima kluba koji su učestvovali na BMW MOTIVATION 2019:
Zeder, Dr.Clean Drax, Kacimbas Autostyling, GRASS Hemija Beograd by Dolona Team, Slepujemo Basrak doo, Monster Energy, Škola za osnovno i srednje obrazovanje Milan Petrović sa domom učenika iz Novog Sada, Heavy fog – efekti za proslave.

Delta Motors

Kompanija je osnovana 2006. godine i posluje u Beogradu u skladu sa najnovijim BMW i MINI standardima. Od 2007. zvanični je uvoznik BMW i MINI vozila za Srbiju i Crnu Goru, a od 2009. za BMW Motorrad program. Godine 2017. zvanično je uveden segment potpuno električnih vozila BMW i.

U svom sastavu ima ovlašćeni servis kao i prodavnicu originalnih rezervnih delova i aksesoara. Dilersku mrežu ove komapnije čini 6 centara – u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Mladenovcu i Čačku.

Postani deo priče!

Naša strast je naše gorivo za veliko prijateljstvo, porodicu i zabavu. Dobrodošli u Klub!

Članstvo u klubu