BMW Premium Selection – Automobili koji imaju priču

Pronađite pravo zadovoljstvo u vožnji uz BMW Premium Selection, program za sertifikovana korišćena vozila sa garancijom. Tek nakon što je prošlo temeljnu vizuelnu i tehničku inspekciju od strane naših stručnjaka korišćeno vozilo dobija sertifikat Premium Selection: radi 100% premijum kvaliteta i beskompromisne pouzdanosti.

Svako korišćeno vozilo ima garanciju od barem 12 meseci i nudi vam sveobuhvatni portfolio usluga i opcija za finansiranje. Jednostavno sedite i dopustite da budete inspirisani.

Korišćeno vozilo sa sertifikatom BMW Premium Selection je najviše pet godina staro sa maksimalnom pređenom kilometražom od 120,000 km. Takođe je prošlo temeljnu inspekciju i potpuni pregled vozila. Samo vozila koja ispunjavaju sve navedene standarde dobiju sertifikat.

SERTIFIKOVANA ISTORIJA VOZILA

Kada kupite korišćeno vozilo poželjno je da znate: sve o prethodnim vlasnicima, istoriju servisiranja, sve nezgode i popravke. Zbog toga sertifikovano polovno vozilo iz Premium Selection takođe poseduje kompletnu, sertifikovanu istoriju vozila.

POGODNOSTI IZ SVAKOG UGLA.

Svako korišćeno vozilo iz BMW Premium Selection je prošlo temeljnu proveru od strane naših stručnjaka kao bi se proverilo da li ispunjava najviše standarde. Međutim, pored sertifikovanog kvaliteta, korišćena vozila iz BMW Premium Selection takođe nude razne pogodnosti. Sveobuhvatna garancija i usluge mobilnosti, privlačne načine finansiranja i iznad svega: čisto zadovoljstvo u vožnji.

BMW PREMIUM SELECTION – PROGRAM OTKUPA I ZAMENE VOZILA.

Ukoliko je Vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup Vašeg vozila kroz program BMW Premium Selection. Vaše korišćeno vozilo možete zameniti za novi BMW ili MINI pod najpovoljnijim uslovima.

Uz povoljne uslove otkupa vozila nudimo Vam stručne savete i razne opcije plaćanja i finansiranja vozila.

Besplatnu procenu vašeg vozila možete izvršiti u BMW salonu Delta Motors, Radnička 8, Beograd uz prethodno zakazivanje termina na telefon: 011/3539920.

Više informacija možete pogledati OVDE