BMW Servis 6+ je ovlašćeni servis za BMW i MINI vozila, jedinstven u jugoistočnoj Evropi po tome što je namenjen BMW i MINI vozilima starosti 6 ili više godina.

Kroz Servis 6+ vlasnicima starijih BMW i MINI vozila na našem tržištu omogućena je kompletna usluga kakvu pružaju vrhunski ovlašćeni servisi, ali sa čak i do 50% nižim cenama servisiranja shodno starosti vozila, kako bi vlasnici ostali zadovoljni korisnici ovih premijum brendova i nakon isteka garancije i određenog broja godina.

Servisni centar na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih brigada 33a, opremljen je originalnom dijagnostikom i specijalnim alatima, a zaposleni su sertifikovani u skladu sa najvišim BMW standardima.

Vlasnicima BMW i MINI vozila ponuđena je kompletna usluga na jednom  mestu, od mehaničarskih, električarskih, vulkanizerskih, preko limarsko-farbarskih usluga odnosno havarijskih popravki, do usluga centriranja trapa, pranja vozila i tehničkog pregleda.

Održavanjem vozila u ovom servisu zadržava se evidencija o servisnoj istoriji vozila, što vozilu daje dodatnu vrednost kako sa aspekta bezbednosti i dugotrajnosti, tako i sa aspekta njegove tržišne vrednosti kao polovnog vozila.

BMW Servis 6+

BMW Servis 6+

Originalni BMW delovi

Originalni BMW novi delovi podležu istim standardima garancije kvaliteta kao i BMW vozila – od planiranja proizvodnje do preciznosti izrade.

Zbog toga uvek dobijate punu dvogodišnju garanciju za BMW nove delove, bez obzira na pređenu kilometražu. Kvalitetna i precizna konstrukcija svakog originalnog rezervnog dela garantuje da će sve komponente BMW automobila funkcionisati savršeno.

Razlike u kvalitetu nisu uvek okom vidljive, jer diskovi na prvi pogled mogu izgledati isto, ali originalni traje duže, dok trajnost neoriginalnog dela niko, čak ni njegov proizvođač, ne može da predvidi.

Svaki BMW rezervni deo proizveden je od materijala odobrenih od strane proizvođača, prema specifikaciji i procedurama koje je proizvođač propisao. Svi originalni BMW proizvodi su testirani više puta u sveobuhvatnim pregledima i simulacijama, da biste mogli na njih da se oslonite kada je to najvažnije.

BMW Servis 6+

BMW Servis 6+

Uzmimo primer kočnica – u hitnom slučaju se svaki centimetar broji. Originalne BMW kočnice su pojedinačno prilagođene interakciji specifičnoj za određeni model i faktorima uticaja kao što su aerodinamika, ABS, šasija, karoserija i motor.

Specijalni kompozitni materijali garantuju maksimalnu sigurnost kočenja i dug životni vek. Inovativni motori vrhunskih performansi koji se nalaze u BMW vozilima zahtevaju ulja visokog kvaliteta koja prate nove tehnologije za izradu motora.

Originalna BMW motorna ulja su zasnovana na savremenoj tehnologiji kojom se dobijaju bazna ulja iz prirodnog gasa umesto sirove nafte. Motorna ulja proizvedena na ovaj način imaju povećanu viskoznost i obezbeđuju manje trenje i isparavanje ulja.

Tehnologija kojom su ova ulja proizvedena garantuje zaštitu motora koja prevazilazi standarde dok kritične delove motora održava čistijim.

BMW Servis 6+

BMW Servis 6+

Posetite prvi ovlašćeni servis namenjen prvenstveno BMW i MINI vozilima starosti 6 godina i više. Očekuju vas i do 50% niže cene za servisiranje vozila. Nama je vaša bezbednost na prvom mestu i zato ne rizikujte sa neoriginalnim rezervnim delovima i uljima u neovlašćenim servisima.

Čuvajte vrednost svog vozila održavajući ga u ovlašćenom servisu. Na taj način zadržavate evidenciju o servisnoj istoriji, što vozilu obezbeđuje dodatnu vrednost kako iz aspekta bezbednosti i dugotrajnosti, tako i iz aspekta njegove tržišne vrednosti kao polovnog vozila.

BMW Servis 6+

BMW Servis 6+