Članstvo u klubu

Članstvo – Svim starim i novim članovima želimo dobrodošlicu u jednu specifičnu porodicu koja je iz dana u dan sve veća i veća. Dobrodošli u klub!

Postani deo priče!

Nije važno koji model vozite, nije važno ako uopšte i ne posedujete BMW. Bilo da vozite svoj prvi BMW ili vam je već trideseti po redu… Pridružite se Ultimate Driving Clubu danas!

Biti član BMW Kluba Srbija

Članstvo donosi osećaj ponosa i pripadnosti velikoj BMW porodici, a uz to i niz pogodnosti. Naša strast je naše gorivo za veliko prijateljstvo, porodicu i zabavu.

POSTANI DEO PRIČE!

Članstvo u klubu

BMW Klub Srbija

Prijem članova u BMW Klub Srbija se vrši konstantno. Na kraju svakog meseca se radi presek uplata i izrađuju se članske kartice za novu grupu članova.

Da bi ste se učlanili u klub potrebno je da uplatite godišnju članarinu u iznosu od 2.400 rsd na račun BMW Kluba Srbija u bilo kojoj pošti, banci ili elektronskim putem.

Nakon uplaćene članarine potrebno je popuniti On-line pristupnicu sa svim traženim podacima kako bi vam članska kartica stigla na kućnu adresu.

Članstvo u BMW Klubu Srbija je vremenski ograničeno i predviđena članarina traje 12 meseci bez obzira u kom periodu godine pristupite klubu.

Članska kartica kluba, je osim osećaja pripadnosti velikoj BMW porodici, osnov za ostvarivanje svih članskih pogodnosti koje klub pruža.  Pristupanjem u klub svaki član dobija personalizovanu člansku karticu sa svojim rednim brojem, imenom i prezimenom.

Članska lartica se može preuzeti lično ili putem pošte (post express), zavisno od toga kako vi želite.

Članovi stiču pravo korišćenja zvanične oznake kluba, koju će preuzeti zajedno sa reklamnim i promotivnim materijalima za svaku člansku godinu. Osim personalizovane članske kartice dobijate na poklon i ramove za tablice sa nazivom kluba, kao i nalepnice za automobil.

BMW Club Serbia

PRIMER UPLATNICE

Članstvo u klubu

POSTANI DEO PRIČE!

Nakon uplaćene članarine potrebno je popuniti On-line pristupnicu sa svim traženim podacima kako bi vam članska kartica stigla na kućnu adresu.

  Ime i Prezime (obavezno)

  Adresa (obavezno)

  Mesto (obavezno)

  Kontakt telefon (obavezno)

  E-mail (obavezno)

  Napomena:

  Korišćenjem ove kontakt forme prihvatate politiku privatnosti sajta bmwclubserbia.rs