Delta Auto Servis je novo ime dobro poznatog ovlašenog servisa za BMW i MINI vozila „BMW Servis 6+“ koji je proširio svoju delatnost i kapacitete. Servis je premestio fokus sa BMW i MINI vozila starija od 6 godina na sva BMW i MINI vozila bez obzira na godinu proizvodnje.

Servis se nalazi na istoj lokaciji, u ulici Omladinskih brigada 33a, preko puta tržnog centra Delta City na Novom Beogradu.

Opremljen je originalnom BMW dijagnostikom i specijalnim alatima i posluje u skladu sa najvišim BMW standardima. Servis garantuje prijem vozila istog ili najkasnije narednog radnog dana, a dodatno su obezbeđene posebne pogodnosti i do 50% niže cene servisiranja.

Delta Auto Servis – Prednosti ovlašćenog servisa.

Napredna tehnologija, upotreba savremenih materijala i sve složenija elektronika zastupljena u BMW i MINI vozilima, zahteva posebno usaglašen sistem održavanja i metoda popravki.

Prema tome, sve intervencije na tako sofisticiranim vozilima u tehničko-tehnološkom smislu treba isključivo obavljati u ovlašćenim servisima jer u njima radove izvodi odgovarajuće obučeno osoblje uz korišćenje uređaja, alata i rezervnih delova koje je odobrio proizvođač.

Usluga ovlašćenog servisa podrazumeva i garanciju na sve zamenjene delove i izvršene usluge u trajanju od jedne godine bez obzira na pređenu kilometražu.

Koristeći usluge BMW ovlašćenog servisa, bićete u mogućnosti da steknete veliki broj beneficija koje nisu dostupne u drugim servisima.

Delta Auto Servis Novi Beograd

Preko specijalnog servera servisni centar povezan je sa prozvođačem u Nemačkoj preko kojeg direktno dobija svu neophodnu podršku.

Održavanjem vozila u našem servisu zadržavate evidenciju o servisnoj istoriji vozila, što vozilu obezbeđuje dodatnu vrednost kako iz aspekta bezbednosti i dugotrajnosti, tako i iz aspekta njegove tržišne vrednosti kao polovnog vozila.

Istovremeno, zadržaćete sigurnost u obavljene radove i ugrađene delove, odnosno u verodostojnost računa.

Delta Auto Servis

 Originalni BMW delovi

Originalni BMW novi delovi podležu istim standardima garancije kvaliteta kao i BMW vozila – od planiranja proizvodnje do preciznosti izrade.

Zbog toga uvek dobijate punu dvogodišnju garanciju za BMW nove delove, bez obzira na pređenu kilometražu. Kvalitetna i precizna konstrukcija svakog originalnog rezervnog dela garantuje da će sve komponente BMW automobila funkcionisati savršeno.

Razlike u kvalitetu nisu uvek okom vidljive, jer diskovi na prvi pogled mogu izgledati isto, ali originalni traje duže, dok trajnost neoriginalnog dela niko, čak ni njegov proizvođač, ne može da predvidi.

Svaki BMW rezervni deo proizveden je od materijala odobrenih od strane proizvođača, prema specifikaciji i procedurama koje je proizvođač propisao. Svi originalni BMW proizvodi su testirani više puta u sveobuhvatnim pregledima i simulacijama, da biste mogli na njih da se oslonite kada je to najvažnije.

Originalna BMW ulja

Inovativni motori, vrhunskih performansi, zahtevaju ulja visokog kvaliteta koja prate nove tehnologije za izradu motora.

Originalna BMW motorna ulja su zasnovana na savremenoj tehnologiji kojom se dobijaju bazna ulja iz prirodnog gasa umesto sirove nafte. Motorna ulja proizvedena na ovaj način imaju povećanu viskoznost i obezbeđuju manje trenje i isparavanje ulja.

Tehnologija kojom su ova ulja proizvedena garantuje zaštitu motora koja prevazilazi standarde dok kritične delove motora održava čistijim.

TOP 5 TEHNIČKIH BENEFITA ORIGINALNIH ULJA:

Efikasnost

Smanjenje potrošnje goriva do 3% što dovodi do smanjene emisije štetnih CO2 gasova.

Zaštita

Štiti motor od pojave naslaga što produžava životni vek motora i omogućava duži servisni interval.

Čistoća

Zadržava čestice prljavštine i čini agregat čistijim.

Ekonomičnost

Ima manju isparljivost što dovodi do manje potrošnje ulja, a samim tim i ređeg dolivanja.

Performanse

Osigurava odlične performanse rada agregata pri niskim temperaturama, čak i do -40°C, što umanjuje efekat hladnog starta.


Delta Auto Servis Novi Beograd – Kontakt informacije

Adresa:
Omladinskih brigada 33a, Novi Beograd.

Telefoni:
011/ 20 10 91101120 10 912 – za zakazivanje pregleda vozila.

011/ 20 10 939 – za informacije u slučaju havarijske nezgode.

E-mail:
servis.prijem@bmwservis.rs

Radno vreme:

Radnim danima od 8 – 17h

Subotom od 9 – 15h