Gazelakomerc

Auto delovi za sve tipove vozila

GAZELAKOMERC d.o.o. preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu, bavi se uvozom i distribucijom auto delova. Počela je sa radom 1992. godine.

Danas, GAZELAKOMERC d.o.o. je jedan od lidera na srpskom tržištu u prodaji auto delova i posluje sa preko 70 najpoznatijih svetskih robnih marki.

Od 2019. GAZELAKOMERC d.o.o. je punopravni član internacionalne grupacije „NEXUS“. Prodaja se obavlja u 19 poslovnih jedinica uz tendenciju daljeg širenja distributivne mreže.

Profesionalni tim GAZELAKOMERC d.o.o. je posvećen snabdevanju tržišta najkvalitetnijim rezervnim delovima za motorna vozila u cilju poboljšanja bezbednosti saobraćaja i dugotrajnosti vozila.

Direkcija firme je smeštena na Zvezdari, gde se nalazi centralni magacin, veleprodaja i maloprodaja. Pored šest beogradskih poslovnih jedinica koje se nalaze u Zemunu, Borči, Rakovici, Banovom Brdu, Železniku i Zvezdari, GAZELAKOMERC d.o.o. ima svoje ekspoziture i u Novom Sadu, Veterniku, Zrenjaninu, Čačku, Šapcu, Nišu, Pančevu, Valjevu, Jagodini, Zaječaru, Požarevcu, Kruševcu i Pirotu.


Svi punopravni članovi kluba davanjem svoje članske kartice na uvid
dobijaju popust:

  • 16% popusta prosečno na sortiman delova

  • 20% popusta na asortiman motornih ulja


NAPOMENA

Visina popusta zavisi od brenda do brenda. Precizna informacija o tačnom iznosu popusta se može dobiti pozivom, ličnim upitom ili upitom putem mejla sa konkretnim podacima o vašem vozilu.


KONTAKT INFORMACIJE:

Sedište firme: Jovanke Radaković 82a, 11160 Beograd

Tel: 00381 (0) 11 3429 670

Fax: 00381 (0) 11 299 4996

E-mail: office@gazela.rs

Instagram link: Gazela komerc

Web: Gazela.rs


ASORTIMAN:

Od skromnih početaka sa pronalaskom pumpe pneumatika „Brisk Blast“ 1919, do razvoja prvog originalnog amortizera za putnička vozila, „MONROE“ je nastavio da predvodi inovaciju i dizajn komponenti kontrole vožnje. Razvoj Monroeovih amortizera poboljšao je bezbednost na putevima miliona korisnika u celom svetu. „MONROE“ ostaje nezaustavljiv kada se radi o poboljšanoj sigurnosti na putevima zahvaljujući novoj tehnologiji kontrole vožnje. „MONROE“ od sada i u „GAZELAKOMERC d.o.o.“


„SACHS“ amortizeri automobila su najvišeg kvaliteta, što je jedan od razloga zašto ih brojni poznati proizvođači automobila uklapaju kao standard u novim vozilima. Svake godine, više od 10 miliona novih automobila sklizne sa proizvodne trake opremljene sa „SACHS“ auto šokovima. „SACHS“ Advantage amortizeri su alternativa za najzahtevnije situacije. Omogućavaju vrhunski osećaj sportske vožnje. Plutajući separacioni klip obezbeđuje apsolutno nepropusno razdvajanje između ulja i gasa.


„KAYABA“ kao vodeći svetski proizvođač amortizera u svojoj ponudi ima „Excel-G“ i „Gas-A-Just“ gasne amortizere. „Excel-G“ su sa dve, dok su „Gas-A-Just“ sa jednom cevi. Obe vrste ispunjavaju najzahtevnije potrebe tržišta i važe za najbolje svetske amortizere.
Uljni amortizeri, „PREMIUM“, su specijalno dizajnirani, od strane „KAYABA“ inženjera, da postignu maksimalne rezultate. Ugradnjom „PREMIUM“ amortizera kupac dobija najekonomičniju zamenu za OE proizvode, sa tri nivoa amortizovanja, koji su pri tom izrađeni od najkvalitetnijih materijala, čime se povećava otpornost na habanje.


Istorijski koreni sežu više od 170 godina. Brendovi grupe „BILSTEIN“ nude više od 60.000 različitih delova za profesionalnu popravku vozila. Pored izuzetnog opsega u asortimanu, „Febi Bilstein“ podržava kako prodavce tako i radionice sa raznim uslugama. To uključuje specijalne alate i dodatne tehničke informacije kao što su pomoćna sredstva za instalaciju koji su priloženi uz određene proizvode kako bi se sprečile greške u montaži. U ponudi možete naći amortizere sa jednom i dve cevi pa sve do kompletnog supenzionog sistema i podesivih amortizera za svaku primenu.


„Wulf Gaertner Autoparts AG“, renomirani nemački proizvođač široke palete auto delova, poznat je na tržištu pod imenom „MEYLE“. Poseban deo u „MEYLE“ ponudi zauzimaju amortizeri. Uz garanciju od dve godine i adekvatan kvalitet predstavljaju ozbiljnog konkurenta na tržištu. Uz amortizere, „MEYLE“ proizvodi: opruge, odbojne gume i ostalu prateću opremu. Specijala prednost je proizvodnja HD delova koji su projektovani u „MEYLE“-u, tako da postignu kvalitet i standard originalnih delova iz prve ugradnje.


„FAST“ je brend visokokvalitetnih rezervnih delova za kombije i automobile. Glavna oblast delatnosti i specijalizacije brenda je proizvodnja delova za italijanske automobile kao što su FIAT, Iveco, Alfa Romeo ali svakako cete u njihovoj bogatoj ponudi naci i delove za Renault i PSA. Specijalizacija u segmentu kombija omogućava FAST-u da ponudi veoma široku paletu rezervnih delova u ovoj grupi vozila. Izuzetno kvalitetni proizvodi su proizvedeni prema smernicama od strane vodećih evropskih ISO i TUV sertifikovanih fabrika.


Kompanija „FAI Automotive“ je nastala u moto-sportu odakle je nasledila visoke standarde tehničke, logističke i administrativne efikasnosti. Ian Walker, osnivač kompanije, bio je polu-profesionalni učesnik u auto trkama od 1956. do 1962. godine kada se povukao iz vožnje i osnovao Ian Walker Racing. 70ih godina prošlog veka kompanija je konstantno proširivala svoj proizvodni program. Spiralne opruge proizvode se od silikonskog hromiranog čelika vrhunskog kvaliteta prema britanskom standardu BS970/685H57. Sa „FAI“ oprugama imate garanciju za godine bezbrižne vožnje.


„AIC“ nudi veliki asortiman rezervnih delova po povoljnim cenama koji odgovaraju preostaloj vrednosti vozila. To znači da vozila mogu ostati operativna čak i u slučajevima kada popravak originalnim delovima više ne bi bio ekonomski isplativ. „AIC“ proizvodni asortiman sada uključuje više od 100 grupa proizvoda. Jürgen Liebisch je osnovao kompaniju pre više od 40 godina, 1975. godine. Počevši od samo dva zaposlena, kompanija je uspela da postane međunarodno aktivno preduzeće srednje veličine. Odluka o uvođenju rezervnih delova na tržište pod vlastitom „AIC“ markom donesena je 2004. godine u Hamburgu.


Spremite se za niske temperature!
„COMLINE“ akumulatori dolaze nam direktno iz Velike Britanije. Vrhunski kvalitet po najpovoljnijim cenama. „COMLINE“ je firma sa 25 godina iskustva u proizvodnji auto delova. Akumulatore će te prepoznati po tome što vozače ne ostavljaju na cedilu. U ponudi možete naći modele jačine: 40Ah, 45Ah, 55Ah, 60Ah, 70Ah, 75Ah, 100Ah …


Najpoznatiji slovenački brend „TOPLA“ već dobro pozicioniran na našem tržištu u ponudi sadrži široku paletu proizvoda za putnička i teretna vozila jačine: 35Ah, 45Ah, 55Ah, 66Ah, 75Ah, 90Ah, 100Ah, 110Ah … „TOPLA“ Energy je baterija proizvedena pomoću Ca/Ca tehnologije proširenog metala. „TOPLA“ akumulatori imaju odličnu snagu, kapacitet, mogućnost hladnog starta i pouzdanost. Proizvod za vozila svake klase!


„TAXXON“ akumulatori putničkog programa su u potpunosti izrađeni u Ca/Ca tehnologiji ekspandiranja i kao takvi predstavljaju odličan izbor za sva vozila koja zahtevaju pouzdan start na niskim temperaturama sa ne tako velikim brojem električnih potrošača. Svi akumulatoru Taxxon putničkog programa su izrađeni u SMF tehnologiji, odnosno u potpunosti su bez održavanja. Slovenački brend „TAXXON“ nudi modele jačine: 44Ah, 55Ah, 60Ah, 75Ah, 95Ah, 140Ah, 190Ah …

„MOOG“ ima reputaciju „Rešavača problema“ koja se može pratiti sve do 1937. godine. To je bila godina kada je kompanija prvi put proizvela front-end rezervni deo koji su mehaničari prepoznali kao bolji od fabričkog originala. Kako su prolazile godine, a „MOOG“ nastavljao da inovira, kompanija je postala poznata po svojoj sposobnosti da dosledno razvija „rešenja za rešavanje problema“. Danas, sa stotinama inovacija kasnije, „MOOG“ je prepoznat i poštovan u celoj automobilskoj industriji kao „Rešavač problema“. I dalje stiče tu reputaciju pružajući ne samo delove za rešavanje problema, već i nagrađivanu tehničku podršku i materijale za obuku.


Sastavni deo „DELPHI“ vožnje koji obuhvata sistem upravljanja i vešanja vozila je složena mreža povezanih komponenti. Pošto je ovo jedan od najranjivijih sistema kada se radi o oštećenjima na putu ti isti delovi mogu biti prvi koji će se istrošiti ili propasti čime se ubrzava trošenje na drugim delovima a samim tim ugrožava se stabilnost vozila, kontrola i na kraju bezbednost . Zbog toga „DELPHI“ ne prepušta ništa slučaju kada se radi o delovima za upravljanje i vešanje. Svaki deo prolazi kroz rigorozne testove dimenzija, materijala, izdržljivosti i performansi pomažući da se osigura da oni rade baš kao i OE kvalitet, bez obzira na uslove.


„LEMFÖRDER“ delovi upravljačkog sistema obezbeđuju maksimalan nivo sigurnosti u svim situacijama u vožnji. U ove sisteme spadaju: šipke spona, krajevi spona, stabilizatori… Kao i kod sistema upravljanja, delovi trapa moraju biti proizvedeni sa maksimalnom preciznošću da bi obezbedili sigurnu i udobnu vožnju. „LEMFÖRDER“ delovi trapa su: kugle, spone, viljuške, ramena, uporne spone … Konstrukciju modernih vozila karakteriše visok stepen bezbednosti i udobnosti isto kao i nizak nivo buke. Da bi se smanjio nivo buke, prozivode se gumeno-metalni delovi. U ove delove spadaju: nosači motora, nosači menjača, silen blokovi, vešanja.


„Wulf Gaertner Autoparts AG“, renomirani nemački proizvođač široke palete auto delova, poznat je na tržištu pod imenom „MEYLE“. Kompanija ima asortiman auto-delova koji obuhvata preko 15.000 artikala za vozila evropskog i azijskog porekla. Specijalizovan je u proizvodnji delova trapa i gumeno-metalnih delova. Specijala prednost je proizvodnja HD delova koji su projektovani u „MEYLE“-u, tako da postignu kvalitet i standard originalnih delova iz prve ugradnje. „MEYLE“ pogonske komponente su proizvedene po najstrožim standardima. Tesne tolerancije proizvodnje osiguravaju ultra-niske koeficijente trenja što rezultira odličnom delotvornošću delova.


Istorijski koreni sežu više od 170 godina. Brendovi grupe „BILSTEIN“ nude više od 60.000 različitih delova za profesionalnu popravku vozila. Pored izuzetnog opsega u asortimanu, „Febi Bilstein“ podržava kako prodavce tako i radionice sa raznim uslugama. To uključuje specijalne alate i dodatne tehničke informacije kao što su pomoćna sredstva za instalaciju koji su priloženi uz određene proizvode kako bi se sprečile greške u montaži. Da bi se održalo stabilno ponašanje na putu i u teškim situacijama, svi ugrađeni delovi moraju zadovoljiti visoke zahteve za preciznom i visokokvalitetnom proizvodnjom. „Febi Bilstein“ svojim asortimanom delova pruža veliku podršku samom trapu vozila.


Linija ležaja sastoji se od ležajeva za točak, setova ležajeva i glavčina. U kooperaciji sa nekoliko OE proizvođača „KAVO“ je u mogućnosti da obezbedi i tehnički najkomplikovanije proizvode. „KAVO“ poseduje i setove homokinetičkih zglobova. U ponudi su setovi za vozila sa ABS sistemom i bez koji su proizvedeni od strane OEM dobavljača tako da možete da budete sigurni u kvalitet i dugotrajnost. Osim toga, možete računati na „KAVO“-ov kompletan asortiman za japanske i korejske automobile. Univerzalne manžetne takođe se mogu naći u „KAVO“ bogatom asortimanu. Sa više od 1.000 referenci za više od 2.300 povezanih vozila „KAVO“ je najveći ponuđač kvalitetnih nosača motora.


„NTN SNR“ je broj 1 kompanija prve ugradnje u Francuska vozila. Kompanija danas broji preko 6.000 zaposlenih radnika na 26 različitih lokacija. Bavi se proizvodnjom ležajeva, glavčina točka, diskova, pločica … „NTN“ i „SNR“ brendovi su reference, kako na OEM tržištima tako i na aftermarket tržištu. „NTN SNR EUROPE“, evropska grana grupe „NTN Corporation“, upravlja i razvija sve aktivnosti „NTN“ grupe u Evropi, Južnoj Americi, Africi i na Bliskom istoku. Sa „NTN SNR“ prioritetizujte performanse i birajte između više od 10.000 aktivnih brojeva delova. U rasponu od prečnika otvora od 1.5mm do 1.320mm, asortiman NTN-SNR kugličnih ležajeva je jedan od najšire i najsveobuhvatnijih na tržištu.


Osnovan je pre 20 godina u Lutonu, „COMLINE“ auto delovi su sada velika kompanija sa visokim ambicijama. Iz Velike Britanije, „COMLINE“ je spreman da se fokusira na činjenicu da je njihova svrha da snabdevaju nezavisno tržište auto delova, pridržavajuči se recepta dobar kvalitet, sigurna i brza isporuka po razumnoj ceni. „COMLINE“ je razvio jeftin “bez suvišnih detalja” biznis model sa sjajnom podrškom i uslugom klijentima kao srce poslovanja. Comline kuglasti zglobovi su napravljeni tako da traju sa komponentama koje su strogo testirane za performanse i trajnost. Comline kuglasti zglobovi nude izvanredne statičke i dinamičke nosivosti.


„AJS Parts“ vodeća firma sa proizvodnjom u Poljskoj u svojoj bogatoj ponudi nudi i homokinetičke zglobove, kočione čeljusti, pogonska vratila, glavčine i ležajeve točka, razvodne ventile, upravljačke mehanizame i još mnogo toga. Već u junu 2017. godine, „AJS Parts“ je razvio svoju aktivnost na površini od 4.000 m2. sa poslovnim prostorom od 670 m2 odakle se vrsi distribucija delova širom evrope. Svi proizvodi su podvrgnuti detaljnoj kontroli kvaliteta i imaju sve potrebne sertifikate potrebne na evropskom tržištu. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i visokokvalitetnim materijalima u fazi proizvodnje „AJS Parts“ za svoje proizvode garantuje nesmetan rad automobila u post-garantnom periodu.


„FAST“ je brend visokokvalitetnih rezervnih delova za kombije i automobile. Glavna oblast delatnosti i specijalizacije brenda je proizvodnja delova za italijanske automobile kao što su FIAT, Iveco, Alfa Romeo ali svakako ćete u njihovoj bogatoj ponudi naći i delove za Renault i PSA. Specijalizacija u segmentu kombija omogućava FAST-u da ponudi veoma široku paletu rezervnih delova u ovoj grupi vozila. Izuzetno kvalitetni proizvodi su proizvedeni prema smernicama od strane vodećih evropskih ISO i TUV sertifikovanih fabrika. Pored toga, svaki proizvod je upakovan u modernu, višeslojnu kartonsku kutiju koja štiti od oštećenja usled transporta.


Kompanija „FAI Automotive“ je nastala u moto-sportu odakle je nasledila visoke standarde tehničke, logističke i administrativne efikasnosti. Ian Walker, osnivač kompanije bio je polu-profesionalni učesnik u auto trkama od 1956. do 1962. godine, kada se povukao iz vožnje i osnovao Ian Walker Racing. Nakon ‘70ih godina prošlog veka kompanija je konstantno proširivala svoj proizvodni program. Distribucija se sada vrši iz prostorija koje pokrivaju 110.000 kvadratnih metara sa asortimanom proizvoda koji se sastoji od preko 25 proizvodnih linija, 40.000 brojeva delova koji pokrivaju 100+ proizvođača vozila a prosečni inventar delova iznosi preko 5.000.000 artikala.


„AIC“ nudi veliki asortiman rezervnih delova po povoljnim cenama koji odgovaraju preostaloj vrednosti vozila. To znači da vozila mogu ostati operativna čak i u slučajevima kada popravak originalnim delovima više ne bi bio ekonomski isplativ. „AIC“ proizvodni asortiman sada uključuje više od 100 grupa proizvoda. Jürgen Liebisch je osnovao kompaniju pre više od 40 godina, 1975. godine. Počevši od samo dva zaposlena, kompanija je uspela da postane međunarodno aktivno preduzeće srednje veličine. Sa više od 40 godina iskustva, „AIC“ se ubraja među najistaknutije igrače na tržištu za rezervne auto-delove velike vrednosti, u Nemačkoj i šire.


U automobilskoj industriji „MALO“ važi za jednu od vodećih kompanija u proizvodnji manžetni. U svojoj ponudi imaju: manžetne letve volana, manžetne homokinetičkog zgloba i unutrašnje i spoljašnje, setove manžetni koji sadrže mast i šelne. Veliki deo svoje proizvodnje „MALO“ bazira na gumeno-metalnim proizvodima. U asortimanu su: silen blokovi i razne gume balans štangli i stabilizatora, za sva vozila. Italijanski i francuski proizvođači automobila u nova vozila ugrađuju nosače motora i menjača proizvedene od strane kompanije „MALO“. Visoko kvalitetni nosači (gumeni, metalni, hidraulični ili kombinacija sve tri vrste) izuzetno su traženi na automobilskom tržištu.

„PIERBURG“ je osnovan 1909. godine kao trgovac čelikom u Berlinu. 1928. godine, Pierburg je počeo sa proizvodnjom karburatora i vrlo brzo je diplomirao kao jedini dobavljač za sve nemačke proizvođače automobila i mnoge međunarodne proizvođače motornih vozila i proizvođače motora. Godine 1986. Pierburg je preuzeo Rheinmetall Group i 1998. se spojio sa Kolbenschmidt-om da bi formirao Kolbenschmidt Pierburg AG. U okviru Rheinmetall Automotive, Pierburg je specijalista za kontrolu emisije, dovod vazduha, prigušne ventile i solenoidne ventile. Divizija KS Kolbenschmidt razvija, proizvodi i prodaje klipove za benzinske i dizel motore za automobile i komercijalna vozila i među vodećim je igračima u svom segmentu. Ostali proizvodi uključuju klipove za dvotaktne i kompresorske motore kao i velike klipove za stacionarne, brodske i lokomotivne motore. Već godinama mnogi poznati proizvođači originalne opreme su bili stalni kupci ove divizije. Glavna tržišta su Evropa, Severna i Južna Amerika i Azija.


„ELRING KLINGER“ je broj 1 u proizvodnji automobilskih dihtunga. Koristi se za prvu ugradnju na većini američkih, evropskih kao i brojnih azijskih vozila. Simbol dihtunga je dihtung glave motora. „ELRING“ proizvodi sve tipove ovih dihtunga: metalne, metalne-elastomerske i mekane metalne za sva vozila. Od dihtunga glave zavisi rad motora bilo da je dizel ili benzinski motor i zato „ELRING“ posebnu pažnju posvećuje ovim komponentama. Za putnička, komercijalna, teretna vozila, motocikle, trkačke automobile ili sport na vodi dobro zaptivanje je neophodno. „ELRING“-ov proizvod za zaptivanje DIRKO zadovoljava sve kriterijume pouzdanosti, termičke stabilnosti, otpornosti i praktičnosti. Sve mora da bude na svom mestu, savršeno da se slaže i lako dostupno da bi se posao profesionalno završio. „ELRING“ proizvodi različite komplete dihtunga: Komplet svih dihtunga motora, gornja garnitura, donja garnitura, garnitura menjača, set dihtunga poklopca ventila, set gumica ventila.


Komponente motora su neophodne komponente svakog motora. Zbog toga se nulta tolerancija odnosi na delove motora u slučaju grešaka. Ako dođe do oštećenja na pojedinim komponentama može doći do naglog oštećenja čitavog motora. Rezultat: komplikovane popravke u kombinaciji sa visokim troškovima. Kvalitet materijala svih komponenti za upravljanje motorom je ključan za sigurno funkcionisanje motora. Ovo se između ostalog odnosi na bregaste osovine, glavu motora i pripadajuće komponente. Sve komponente su izložene ekstremnim uslovima tokom vožnje – uglavnom zbog ogromnih temperatura koje se javljaju tokom procesa sagorevanja. Samo instaliranjem rezervnih delova visokog kvaliteta može se obezbediti da sve komponente rade besprekorno u svakom trenutku. Komora za sagorevanje iznad cilindara je zaptivena glavom motora koja je pričvršćena na blok cilindra pomoću vijaka glave motora i zaptivke. Stoga Ferdinand Bilstein nudi samo komponente glave motora u testiranom OE kvalitetu.


„MAHLE“ delovi za motore kako i sami stručnjaci za motorni sklop tvrde su najpoznatiji u svetu po svojoj pouzdanosti i trajnosti. Termičko i mehaničko opterećenje na klipovima u savremenim benzinskim i dizel motorima postigli su ogroman rast. „MAHLE“ kompetencija se ogleda u okviru motora sa unutrašnjim sagorevanjem i njegovom neposrednom okruženju. Ovo se najbolje vidi u Formuli 1 ili u Truck Racing serijama gde trkački timovi opremljeni sa „MAHLE“ komponentama konstantno dobijaju trke. Ovo su iskustva koja se mogu preneti od motorsporta sve do razvoja Mahle serija i do Mahle-ovih aftermarket partnera koji takođe od njih mogu imati koristi. „MAHLE“ nudi proizvode koji su prava umetnička dela koja se mogu naći u skoro svim modelima. Više od 140 priznatih motornih proizvođača i proizvođača vozila opremaju svoje motore sa „MAHLE“ motornim komponentama i filterima kao standardnom opremom. Sve ove proizvode možete naći u prodavnicama „GAZELAKOMERC d.o.o.“


„CORTECO“ italijanski brend, osnovan 1887 godine radi mnogobrojne delove za prvu ugradnju u vozilima. Kao kompanija za distribuciju „CORTECO“ je u mogućnosti da isporuči preko 19.000 proizvoda. Među glavnim robnim markama su semerinzi dok se u širok asortiman ubrajaju i: ventili, gumice ventila, dihtunzi, nosači motora, nosači amortizera, filteri fazduha i klime, kočioni sistem. „CORTECO“ asortiman od 26.000 rezervnih delova je katalogizovan u tri glavne grupe proizvoda: zaptivanje, kontrola vibracija i filtriranje vazduha u kabini. Oni uključuju veliki broj originalnih proizvoda za automobilsku industriju koji se široko smatraju klasikom kao što su Simmerring® ili micronAir® filter. Oba su dizajnirana i proizvedena od strane matične kompanije Freudenberg – veza koja nezavisnim garažama daje direktan pristup originalnim rezervnim delovima sa OEM kvalitetom. Asortiman podrazumeva više od 7.000 zaptivki i preko 6.500 različitih zaptivki vratila Simmering® i zaptivke ventila.


Kompanija „FAI Automotive“ je nastala u moto-sportu odakle je nasledila visoke standarde tehničke, logističke i administrativne efikasnosti. Ian Walker, osnivač kompanije bio je polu-profesionalni učesnik u auto trkama od 1956. do 1962. godine, kada se povukao iz vožnje i osnovao Ian Walker Racing. Nakon ‘70ih godina prošlog veka kompanija je konstantno proširivala svoj proizvodni program od kojih je najvažniji bio set poklopaca motora kao i proizvode van motorne grupe kao npr. delovi trapa, setovi homokinetičkog zgloba kao i opruge za amortizere. „FAI“ veruje u kontinuirani uspeh koji održavaju sa sledećim ključnim principima rada: • Tehnička izvrsnost • Kvalitetni proizvodi • Odličan odnos cene i kvaliteta • Visoka stopa isporuke • Prvoklasni katalozi • Odličan odnos sa kupcima. Sa više od 30 godina iskustva u popravci motora, „FAI“ nudi širok izbor delova za popravku motora kako gornji deo tako i donji. Asortiman obuhvata više od 460 brojeva delova koji su katalogizovani za najmanje 25.000 aplikacija ili 3.000 kodova pojedinačnih motora.


LOKACIJE:

BEOGRAD – ZVEZDARA

Centralna poslovnica – Veleprodaja

Jovanke Radaković 82a – 11160 Beograd

Telefoni:
+381 (0) 11 3429 670
+381 (0) 11 3429 671
+381 (0) 11 3429 672

Radno vreme:
pon-pet 08:00 – 19:00h
subota 08:00 – 14:00h


MAPA POSLOVNICA

BEOGRAD – ZEMUN

Vojni put 165d/2 – 11283 Zemun

Telefoni: +381 (0) 11 3162 101

Email: zemun@gazela.rs


 BEOGRAD – BORČA

Zrenjaninski put 106z – 11210 Borča

Telefoni: +381 (0) 11 4156 250

Email: borca@gazela.rs


BEOGRAD – ČUKARICA

Branka Šotre 1a – 11147 Čukarica

Telefoni: +381 (0) 11 3544 747

Email: cukarica@gazela.rs


BEOGRAD – RAKOVICA

Borska 94v – 11090 Rakovica

Telefoni: +381 (0) 11 3510 600

Email: rakovica@gazela.rs


BEOGRAD – ŽELEZNIK

Lole Ribara 1b – 11250 Železnik

Telefoni: +381 (0) 11 7357 650

Email: zeleznik@gazela.rs


ŠABAC

Fruškogorska 2 – 15000 Šabac

Telefoni: +381 (0) 15 334 214

Email: sabac@gazela.rs


ČAČAK

Bulevar Oslobodilaca 147 – 32000 Čačak

Telefoni: +381 (0) 32 515 0253

Email: cacak@gazela.rs


JAGODINA

Ribarska B.B. – 35000 Jagodina

Telefoni: +381 (0) 35 8200 670

Email: jagodina@gazela.rs


KRUŠEVAC

Vidovdanska 202 – 37000 Kruševac

Telefoni: +381 (0) 37 3433 301

Email: krusevac@gazela.rs


NOVI SAD

Temerinska 75 – 21138 Novi Sad

Telefoni: +381 (0) 21 6331 302

Email: novisad@gazela.rs


NOVI SAD – VETERNIK

Novosadski put 132 – 21203 Veternik

Telefoni: +381 (0) 21 2100 191

Email: veternik@gazela.rs


ZRENJANIN

Banatska 110 – 23000 Zrenjanin

Telefoni: +381 (0) 23 528 588

Email: zrenjanin@gazela.rs


PANČEVO

Cara Dušana 33 – 26000 Pančevo

Telefoni: +381 (0) 13 3344 14

Email: pancevo@gazela.rs


VALJEVO

Dr Pantića 118 (Pantićeva) – 14000 Valjevo

Telefoni: +381 (0) 14 226 102

Email: valjevo@gazela.rs


NIŠ

Bulevar 12. februara 10 – 18000 Niš

Telefoni: +381 (0) 18 523 317

Email: nis@gazela.rs


PIROT

Nikole Pašića 252 – 18300 Pirot

Telefoni: +381 (0) 10 215 0156

Email: pirot@gazela.rs


POŽAREVAC

Vojske Jugoslavije 13 – 12000 Požarevac

Telefoni: +381 (0) 12 716 0026

Email: pozarevac@gazela.rs


ZAJEČAR

Filipa Kljajića 2 – 19000 Zaječar

Telefoni: +381 (0) 19 315 0036

Email: zajecar@gazela.rs