ITS Motors – Iskoristite maksimalni potencijal Vašeg automobila

ITS MOTORS se bavi ažuriranjem mapa na vozilima po veoma povoljnim cenama. Poseduju mape za sva vozila. Ukoliko vaše vozilo ne poseduje navigaciju, možete je kod njih i ugraditi.

Sve vrste kodiranja i otključavanja opcija za BMW vozila

Još jedna od usluga je otključavanje raznih dodatnih opcija na vozilu. Time omogućujete veći komfor u svaakodnevnoj vožnji.

Takođe postoji mogućnost rada kompletne dijagnostike vozila i provera kilometraže.

Na svaku intervenciju na vozilu dobijate garanciju.

CHIPTUNING – popust 50€ za članove kluba

Brži automobil, snažniji motor, veći obrtni moment, manja potrošnja goriva, manja emisija izduvnih gasova, optimizacija rada menjača…

Sve više je vlasnika koji svoja, potpuno nova vozila dovoze na CHIPTUNING. Razlog je jednostavan. Proizvođači automobila isti motor softverski modifikuju u nekoliko kategorija prema snazi. Ne obraćajte pažnju na snagu motora. Konje ispod haube vrlo jednostavno ćemo osloboditi nekom od metoda CHIPTUNING-a.

ATM softver zasnovan je u osnovnom podešavanju na optimizaciji koja se vrši matematičkim proračunima u kombinaciji sa merenjima snage i njihovim poređenjem sa bazom podataka za svaki mehanički sklop koji se remapira. Softverska optimizacija uvek se analizira pre i posle programiranja softvera.


Svi punopravni članovi kluba davanjem svoje članske kartice na uvid
dobijaju popust u iznosu od 20%.


ITS MOTORS, Beograd – Zemun
Telefon: 061 15 95 328

mail: lukaitsmotors@gmail.com

INSTAGRAM