Mega Trio Rent – Rent a car Beograd

Mega Rent a Car Beograd je rent a car agencija koja svoje ambicije uspešno ostvaruje na veoma konkurentnom tržištu, a sve to zahvaljujući vrhunskoj usluzi i profesionalizmu.

Firma je od 2007 godine prisutna sa poslovnicom na Aerodromu “Nikola Tesla” Beograd gde se neposredno bavi iznajmljivanjem vozila kako fizičkim tako i pravnim licima.

Rezervišite vozilo online na našem sajtu, ili nas pozovite na +381 (0)60 336 34 41 i proverite dostupnost vozila, pitajte za naše usluge ili napravite rezervaciju. Stojimo vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

Zbog dugogodišnjeg rada u franšiznim mrežama, kompanija je povezana sa mnogim agencijama kako u zemlji , tako i u inostranstvu, pa tako imate opciju da vozilo preuzmete u Beogradu a ostavite u Nišu, ili u nekoj drugoj zemlji regiona.

Nema skrivenih troskova, Mega rent a car Beograd se ističe činjenicom da u svojim ponudama ne sadrži skrivene troškove. Ukoliko ste dobili ponudu, imajte na umu da nećete imati doplatu za dodatnu kilometražu ili aerodromske takse. Porez je takođe uključen u cenu. Vaše je samo da se uputite na željenu destinaciju našim kolima.


Svi punopravni članovi kluba davanjem svoje članske kartice na uvid dobijaju popust u iznosu od 10%.


KONTAKT:

  • Aerodrom Nikola Tesla – Terminal 2:  +381 60 336 34 41
  • Poslovnica – Beograd Arena – Antifašističke Borbe: 18 +381 60 336 34 41
  • E-mail: office@megarent.co.rs
  • Web site