BMW Klub Srbija
One Passion – One Community

BMW Klub Srbija

Ovo je zvanična prezentacija kluba ljubitelja automobila marke BMW koji sa ponosom nosi ime BMW KLUB SRBIJA.
Kao prvi zvanični BMW Klub u Srbiji koji je zvanično priznat od BMW Clubs Europe, jer je sve svoje napore uložio u širenje ljubavi prema BMW-u, BMW Klub Srbija je ponosno poneo laskavu ali isto tako ozbiljnu i odgovornu titulu krovne organizacije svih BMW Auto Klubova u Srbiji.

BMW KLUB SRBIJA

Klub su 2009. godine osnovali ljubitelji ove marke u cilju okupljanja što većeg broja istomišljenjika a sve zbog razmenjivanja iskustava, druženja i pomoći. U tom stilu smo i nastavili i tako radimo do dana današnjeg

NAŠI CILJEVI

Posebnu pažnju stavljamo na akciju stvaranja malih BMW klubova na teritoriji Srbije. Cilj je da u svakom većem gradu postoji organizovani BMW klub koji će pod pokroviteljstvom BMW Klub-a Srbija okupljati članove i organizovati skupove.

ZAŠTO TO RADIMO?

Ovakvim pristupom ne stavljamo Beograd kao isključivi centar događanja već dajemo na značaju svim članovima i ljubiteljima BMW Kluba u celoj Srbiji i tako svima omogućujemo da prisustvuju, upoznaju se međusobno i razmenjuju iskustva.

OVO JE VAŠ KLUB

Dođite na naše redovno okupljanje svakog petka u Beogradu i razgovarajte o aktivnostima kluba sa ostalim članovima. Ove “rasprave” i upoznavanja obično su početak trajnih prijateljstava.

NAŠA MISIJA

Klub će uvek nastojati da svojim članovima obezbedi popuste u vodećim prodavnicama i servisima, kako onim iz sveta automobilizma, tako i iz drugih grana privrede. To je naša ideja zbog koje je klub osnovan i koje ćemo se uvek držati.

POSTANI DEO PRIČE

Svim starim i novim članovima želimo dobrodošlicu u jednu specifičnu porodicu koja je iz dana u dan sve veća i većaAko ste oduševljeni BMW-om, kao što smo mi, onda je ovo Vaš klub. Pridružite se Ultimate Driving Clubu danas!

Prijatelji kluba

Postani deo priče!

Naša strast je naše gorivo za veliko prijateljstvo, porodicu i zabavu. Dobrodošli u Klub!

Članstvo u klubu