BMW Klub Srbija: Official BMW Club

Ovo je zvanična prezentacija kluba ljubitelja automobila marke BMW koji sa ponosom nosi ime BMW KLUB SRBIJA. Klub su 2009. godine osnovali ljubitelji ove marke u cilju okupljanja što većeg broja istomišljenjika a sve zbog razmenjivanja iskustava, druženja i pomoći. U tom stilu smo i nastavili i tako radimo do dana današnjeg.

BMW Klub Srbija je zvanicni clan BMW Clubs Europe, krovne organizacije BMW klubova u Evropi, pa samim tim su svi njeni članovi, deo ogromne BMW organizacije koja broji preko 10 000 članova. Ovim se posebno ponosimo, jer smo za jako kratko vreme svojim radom i zalaganjem dokazali da smo vredni i dostojni članstva u jednoj ovakvoj zajednici.

Kao prvi zvanični BMW Klub u Srbiji koji je zvanično priznat od BMW Clubs Europe, jer je sve svoje napore uložio u širenje ljubavi prema BMW-u, BMW Klub Srbija je ponosno poneo laskavu ali isto tako ozbiljnu i odgovornu titulu krovne organizacije svih BMW Auto Klubova u Srbiji.

Klub će uvek nastojati da svojim članovima obezbedi popuste u vodećim prodavnicama i servisima, kako onim iz sveta automobilizma, tako i iz drugih grana privrede. Isto tako ćemo uvek nastojati da svim svojim članovima uvek omogućimo “pomoć prijatelja”, bilo da se radi o iznenadnom kvaru na automobilu, ili bilo kakvoj drugoj vrsti pomoći. To je naša ideja zbog koje je klub osnovan i koje ćemo se uvek držati.


Copyright 2018 BMW Club Serbia | All Rights Reserved | Design by:MPL Agency