Punjenje auto klime na vašoj adresi

Punjenje auto klime na vašoj adresi – Dolazak servisnog vozila na adresu – Dopuna i dezinfekcija klima uređaja u vašem automobilu, bez odlaska u servis!

Ukoliko niste u mogućnosti da odvezete Vaše vozilo u servis i odradite servis klime, mi pomoću servisnog vozila dolazimo na Vašu adresu u Beogradu.

Vršimo proveru ispravnosti klima uređaja u vozilu kao i kompletnog sistema. Ukoliko je klima uređaj u kvaru, moguće su popravke u našem servisu u Beogradu.

Redovnim servisiranjem u koje ulazi zamena freona, zamena kompresorskog ulja i uv boje, znatno produžavate neometan rad vaše klime a na taj način izbegavate i neželjene troškove koji mogu biti jako veliki u zavisnosti od ozbiljnosti nastalog kvara neadekvatnim održavanjem.


Svi punopravni članovi kluba davanjem svoje članske kartice na uvid
dobijaju popust u iznosu od 20%.


Punjenje auto klime na vašoj adresi:

  • Izvlačenje preostalog starog freona iz sistema.
  • Vakumiranje sistema – Izvlačenje zaostalog freona, starog ulja, UV boje i čišćenje sistema.
  • Kontrola sistema za klimatizaciju vozila – Utvrđivanje postojanja potrebnog pritiska i mogućeg curenja.
  • Sipanje novog kompresorskog ulja.
  • Sipanje nove UV boje koja pomaže da se utvrdi gde postoji curenje ukoliko je prisutno.
  • Sipanje propisane količine freona za Vaše vozilo.

KONTAKT INFORMACIJE

Instagram link: Auto klime na adresi

Facebook link: Auto klime na adresi

Telefon: 069 631 402


Servis auto klime

Servis klima uređaja u automobilima zvanično nije propisan ni kod jednog proizvođača automobila na listi redovnih servisnih intervala. Naravno, najčešći je slučaj kada “klima” prestane da radi, pa se silom prilika odlazi u servis.

Popularna zabluda je da auto klimu ne treba servisirati, ako je ona u ispravnom stanju. Od vitalnog značaja je servis klima uređaja po sam automobil.

Idealno je servis auto klime vršiti jednom godišnje koji podrazumeva proveru količine rashladnog fluida, eventualno curenje istog, zamenu polen filtera (filtera kabine), zatim dezinfekciju uređaja auto-klime.

Kod starijih modela automobile se nalazi filter sušač koji se menja na dve godine. Kod novijih modela, taj filter je integrisan u hladnjak klime i menja se na pet godina. Novije auto klime imaju savremene direct drive kompresore koji su u funkciji čim se startuje motor i habaju se koliko i sam motor, stoga ih treba redovno kontrolisati.