Voja Elektronik

Servisiranje auto audio opreme

Popravka BMW navigacija, CD šaržera, radija i ekrana

Voja Elektronik servisira, ispituje i popravlja aparate za automobile marke: Mercedes, BMW, Citroen, Peugeot, Ford, Fiat, VW, Audi, Porsche, Seat, Subaru, Nisan, Mitsubishi, Jeep, Hyundai, Chrysler, Jaguar, Alfa, Toyota ,Skoda, Mazda, Honda i dr.

Veliki broj funkcija, nova tehologija, komplikovani mehanizmi zahtevaju adekvatan servis i održavanje audio i video opreme u Vašem automobilu. Mi smo autorizovani servis za audio video sisteme firme Becker.

Servisiramo  audio navigacione sisteme pojačavače, ekrane, monitore, cd šaržere, GPS uređaje, radio module za sve tipove BMW automobila.

Specijani simulatori za brzo nalaženje grešaka, specjani alat, istrumenti kao i iskustvo od 30 godina su ono što nas izdvaja od konkurencije.

Najčešći problemi:

Ne radi displej, uredjaj se restartuje, uredjaj ne raguje, ne radi CD, ne radi DVD, ne radi radio, ne radi pojačavač, prekida u radu,  nema zvuka na zvučnicima.


Svi punopravni članovi kluba davanjem svoje članske kartice na uvid
dobijaju popust u iznosu od 20%.


KONTAKT INFORMACIJE

Instagram link: Voja Elektronik

Facebook link: Voja Elektronik

Telefon: 064 341 04 08


Članstvo u BMW Klubu Srbija

Svim starim i novim članovima želimo dobrodošlicu u jednu specifičnu porodicu koja je iz dana u dan sve veća i veća.

Klub će uvek nastojati da svojim članovima obezbedi popuste u vodećim prodavnicama i servisima, kako onim iz sveta automobilizma, tako i iz drugih grana privrede.

Isto tako ćemo uvek nastojati da svim svojim članovima uvek omogućimo “pomoć prijatelja”, bilo da se radi o iznenadnom kvaru na automobilu, ili bilo kakvoj drugoj vrsti pomoći.

To je naša ideja zbog koje je klub osnovan i koje ćemo se uvek držati.