Šta je VOZZi?

Vozzi je mobilna aplikacija za pomoć na putu koja je dostupna na Android i iOS platformama za mobilne telefone. Osnovna namena aplikacije je da poveže vozače kojima je potrebna pomoć na putu sa profesionalcima koju tu pomoć mogu da im pruže.

Najveća novost na tržištu koju donosi Vozzi aplikacija je upravo ta što se servisi za pomoć na putu ne pozivaju telefonom već sistem sam pronalazi najbližeg servisera u odnosu na Vašu lokaciju koju prikupi kroz aplikacija nakon što pokrenete zahtev za pomoć na putu, nakon toga naš partner na putu šalje potvrdu da je prihvatio vaš poziv, i poslednji korak je da kroz aplikaciju dobijate povratnu informaciju o vremenu dolaska do vaše lokacije i cenu usluge koju će obaviti.

Još jedna novina je činjenica da smo se odlučili da kupljene pakete  vezujemo za osobu, a ne za vozilo. To znači da paket možete koristiti i kada ste vozač i kada ste  putnik u nečijem vozilu.

Cenovnik je jedinstven za teritoriju cele Srbije, tako da ovim načinom korišćenja pomoći na putu odlaze u istoriju neizvesnost, dugo čekanje, cenkanje i loša usluga. Svi partneri koji rade kroz aplikaciju Vozzi imaju potpisane ugovore sa nama i imaju određenu reputaciju u svom poslu. Korisnik (klijent) je na prvom mestu i mi radimo sve što je u našoj moći i koristimo snagu tehnologije da mu pomognemo.

Kvarovi koje putem naše pomoći na putu modu da se reše na licu mesta su: probušena guma, neispravan akumulator, bez goriva, kaoi situacije u kojima je potrebno šlepanje. Svi ostali kvarovi koji se tiču motora, kvačila, kočnica i sl., ne potpadaju pod popravke na licu mesta i o njima se korisnici dalje dogovaraju sa majstorima van aplikacije.

Paketi mogu da se plate platnom karticom koju unosite u sistem ili uplatnicom. Ako plaćate uplatnicom, paket će vam biti aktiviran posle evidentiranja uplate. Drugi način kupovine paketa je putem web shopa i naposletku pakete pomoći na putu možete kupiti na prodajnim mestima koje možete pogledati vozzi.app/sr/pretplata-za-pomoc-na-putu. Svi paketi se aktiviraju 24h posle kupovine zbog provere i sprečavanja zloupotrebe.

Paketi pomoći na putu – na  teritoriju Republike Srbije i cele Evrope bez ograničenja u kilometraži!

Sa ponosom, ističemo da smo kreirali uslugu kroz koju možemo da garantujemo:

  • sigurnost unetih podataka u aplikaciju (platna kartica, broj telefona, email, itd.)
  • da vaši podaci nece biti zloupotrebljeni.
  • da će serviser izaci na lice mesta,  u bilo koje doba (noću, za vreme praznika, vikendom)
  • visok nivo kvaliteta usluge  (ugledom i stručnošću svojih saradnika)

Koristeći ovako prilagođenu tehnologiju, naši korisnici počinju da razmišljati unaprijed. Udaljavaju se od ustaljenog razmišljanja, da iznenadni kvar na putu može da se desi samo nekom drugom i uviđaju da je to situacija koja ne mimoilazi nikog od nas, nadalje počinju da preporučuju aplikaciju svim svojim prijateljima.

VOZZi nastavlja da se razvija, nameravajući da postane platforma koja će pomoći pri promeni percepcije pomoći na putu, kako na  putovanjima tako i u svakodnevnoj vožnji, ne samo kada situacija postane kritična.


Svaki novoregistrovani član dobija popust dobrodošlice od 10%, dok sistemom preporuke postoji mogućnost ostvarivanja popusta do čak 40%


VOZZi - Inteligentna pomoć na putu

Kako je moguće ostvariti ovaj popust?

Uprava kluba će distribuirati kodove za popust svojim članovima preko svojih medija. Kada se član registruje u VOZZi aplikaciji i unese svoje vozilo, biće upitan da li ima kod za popust. Uneće kod koji je dobio od kluba i u sekciji “Moj auto” pod karticom Subscription/Članski paketi će mu već biti aktivirane cene sa popustom za članske pakete.

Ako želi da kupi bilo koji od paketa, može to odmah da učini iz aplikacije sledeći uputstva na ekranu. Paketi mogu da se plate platnom karticom koju unosite u sistem ili uplatnicom. Ako plaćate uplatnicom, paket će vam biti aktiviran posle evidentiranja uplate. Svi paketi se aktiviraju 24h posle kupovine zbog provere i sprečavanja zloupotrebe.

Još jedna, ne manje vredna mogućnost VOZZi aplikacije je i u kupovini putnog zdravstvenog osiguranja za putovanje u inostranstvo direktno iz aplikacije. Izaberite destinaciju i vreme putovanja i odmah na svom mobilnom telefonu možete videti iznos polise i kupiti je u par klikova. Platićete ili karticom ili uplatnicom, isto kao i kod pomoći na putu.

Takođe, kako bi svojim korisnicima ponudili što više opcije za čuvanje i održavanje metalnih ljubimaca, VOZZi aplikacija je u sekciji Promotions/Promocije obezbedila najbolje ponude za vaše automobile što se tiče popusta i ponuda za servisiranje i održavanje automobila, kupovinu guma, delova isl. I to samo za vaš brend automobila, usmereno ka vama sa razlogom, bez dosadnih reklama za druge brendove i proizvode. Ova sekcija se tek puni, budite strpljivi i pratite šta se dešava, naravno dobijaćete obaveštenja i od VOZZi tima čim bude nešto novo.


 

Preuzmite aplikaciju Na iOS i Android platformama!