Šta je VOZZi?

VOZZi je mobilna aplikacija koja je dostupna za Android i iOS mobilne telefone.

Osnovna namena aplikacije je da poveže vozače kojima je potrebna pomoć na putu sa mobilnim serviserima koju tu pomoć mogu da im pruže. Takođe, iz mobilne aplikacije možete kupiti paket pomoći na putu na 6 ili 12 meseci ili obezbediti putno zdravstveno osiguranje pre puta u inostranstvo.

Servisi se ne pozivaju telefonom već sistem sam pronalazi najbližeg servisera, koji vam šalje potvrdu da je prihvatio vaš poziv, uz vreme dolaska do vaše lokacije i cenu usluge koju će obaviti. Cenovnik je jedinstven za teritoriju cele Srbije, tako da ovim načinom korišćenja pomoći na putu odlaze u istoriju neizvesnost, dugo čekanje, cenkanje i loša usluga.

Svi partneri koji rade kroz aplikaciju VOZZi imaju potpisane ugovore sa nama i imaju određenu reputaciju u svom poslu. Korisnik (klijent) je na prvom mestu i mi radimo sve što je u našoj moći i koristimo snagu tehnologije da mu pomognemo.

Kvarovi koje VOZZi može da reši na licu mesta pozivom iz aplikacije su: probušena guma, neispravan akumulator, bez goriva i situacije u kojima je potrebno šlepovanje. Svi ostali kvarovi koji se tiču motora, kvačila, kočnica i sl., ne potpadaju po popravke na licu mesta i o njima se korisnici dalje dogovaraju sa majstorima van aplikacije. Sve servise na licu mesta možete platiti iz aplikacije karticom, ili kešom što ćete čekirati u aplikaciji kako bi majstor i vi imali trag šta je plaćeno i koliko.

Od ove godine u aplikaciji se mogu kupiti i članski paketi za pomoć na putu uz pomoć kojih se možete osigurati na period od 6 ili 12 meseci. Za manje od jedne pakle cigareta mesečno, osigurana vam je pomoć na putu na teritoriji cele Srbije. U pregovorima smo da ove pakete ponudimo i za region kao i za turističke destinacije kao što su Grčka, Bugarska…


Za članove BMW kluba Srbija, u dogovoru sa upravom kluba smo pripremili čak 30% popusta na članske pakete za pomoć na putu.


VOZZi - Inteligentna pomoć na putu

Kako je moguće ostvariti ovaj popust?

Uprava kluba će distribuirati kodove za popust svojim članovima preko svojih medija. Kada se član registruje u VOZZi aplikaciji i unese svoje vozilo, biće upitan da li ima kod za popust. Uneće kod koji je dobio od kluba i u sekciji “Moj auto” pod karticom Subscription/Članski paketi će mu već biti aktivirane cene sa popustom za članske pakete.

Ako želi da kupi bilo koji od paketa, može to odmah da učini iz aplikacije sledeći uputstva na ekranu. Paketi mogu da se plate platnom karticom koju unosite u sistem ili uplatnicom. Ako plaćate uplatnicom, paket će vam biti aktiviran posle evidentiranja uplate. Svi paketi se aktiviraju 24h posle kupovine zbog provere i sprečavanja zloupotrebe.

Još jedna, ne manje vredna mogućnost VOZZi aplikacije je i u kupovini putnog zdravstvenog osiguranja za putovanje u inostranstvo direktno iz aplikacije. Izaberite destinaciju i vreme putovanja i odmah na svom mobilnom telefonu možete videti iznos polise i kupiti je u par klikova. Platićete ili karticom ili uplatnicom, isto kao i kod pomoći na putu.

Takođe, kako bi svojim korisnicima ponudili što više opcije za čuvanje i održavanje metalnih ljubimaca, VOZZi aplikacija je u sekciji Promotions/Promocije obezbedila najbolje ponude za vaše automobile što se tiče popusta i ponuda za servisiranje i održavanje automobila, kupovinu guma, delova isl. I to samo za vaš brend automobila, usmereno ka vama sa razlogom, bez dosadnih reklama za druge brendove i proizvode. Ova sekcija se tek puni, budite strpljivi i pratite šta se dešava, naravno dobijaćete obaveštenja i od VOZZi tima čim bude nešto novo.


 

Preuzmite aplikaciju Na iOS i Android platformama!