Vračar auto tuning

Tržišni lider u domenu prodaje distancera, adaptera i šrafova za alu felne

Proizvodnja putničkog programa obuhvata izradu vijaka ( šrafova), navrtki, distancera, adaptera, prstenova i ostale dodatne opreme za alu felne svih tipova vozila.

Za izradu vijaka ( šrafova) i navrtki se koristi isključivo material 4732 koji posle termičke obrade dobija čvrstoću 10.9, nakon čega sledi cinkovanje kojim dobija zaštitu od korozije i visoki sjaj.


Svi punopravni članovi kluba davanjem svoje članske kartice na uvid dobijaju popust od 5%


PROIZVODI

DISTANCERI

Distanceri “Vračar” vrhunskog kvaliteta i savremenog obezbeđuju vozilu stabilniju poziciju i agresivniji izgled! Distanceri “Vračar” se izrađuju od aluminijuma.

ŠRAFOVI, VIJCI, BREZONI

Za sva putnička vozila i u svim dimenzijama. Izrađuju se isključivo u 10.9 kvalitetu uz odgovarajući atest. Za izradu vijaka ( šrafova) i navrtki se koristi isključivo material 4732 koji posle termičke obrade dobija čvrstoću 10.9, nakon čega sledi cinkovanje kojim dobija zaštitu od korozije i visoki sjaj.

ADAPTERI

Adapteri “Vračar” se izrađuju sa istim ili različitim rasponom rupa po potrebi u debljinama od 25mm sa brezonima i navrtkama ili stezanjem šrafovima. Za montažu adaptera se isporučuju odgovarajući vijci ili navrtke, a originalne vijke ili navrtke mogu se dalje koristiti za montažu felne. Adapteri “Vračar” se izrađuju od metala.

SIGURNOSNI ŠRAFOVI

Iz ponude Vračar auto tuning možete poručiti sigurnosne šrafove za sve tipove vozila.

PRSTENOVI

Vračar auto tuning Plastični Prstenovi za felne u svim varijacijama dimenzija.

PLASTIČNI POKLOPCI

Plastični poklopci se izrađuju u svim bojama.

KONTAKT INFORMACIJE:

Web: VR AUTO TUNING

Instagram: distanceri_sigurnosnisrafovi

Facebook: Vračar

Telefon: 063 7738 966

Lokacija: Svetog Save 9a, inđija

Članstvo u BMW Klubu Srbija

Svim starim i novim članovima želimo dobrodošlicu u jednu specifičnu porodicu koja je iz dana u dan sve veća i veća.

Klub će uvek nastojati da svojim članovima obezbedi popuste u vodećim prodavnicama i servisima, kako onim iz sveta automobilizma, tako i iz drugih grana privrede.

Isto tako ćemo uvek nastojati da svim svojim članovima uvek omogućimo “pomoć prijatelja”, bilo da se radi o iznenadnom kvaru na automobilu, ili bilo kakvoj drugoj vrsti pomoći.

To je naša ideja zbog koje je klub osnovan i koje ćemo se uvek držati.