Preduzeće ZEDER d.o.o. je osnovano sa ciljem da proizvodi i prodaje autosigurnosne sisteme koji će svojim kvalitetom i sigurnošću osvojiti kako tržište Srbije tako i tržišta Evrope i sveta.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu na polju autosigurnosnih sistema do sada smo se predstavili tržištu sa dva autosigurnosna sistema, najnovijim Zeder Lock sistemom i Lavljom Kandžom. Oba sistema su za sve ove godine postojanja opravdala svoj kvalitet na polju zaštite automobila od krađe i dokazala da su zaslužila vodeće mesto kako u Srbiji tako i u Evropi.

Biće nam zadovoljstvo da nas posetite i uverite se u kvalitet naših proizvoda. Na raspolaganju će Vam stajati naš stručni tim koji će Vam objasniti sve pojedinosti koje Vas interesuju.

Kompanija poseduje sertifikate, patente, žigove i ateste svojih proizvoda.

Autosigurnosni sistem Zeder je najnoviji i najsavremeniji vid zaštite automobila od krađe.

Zeder je nastao nakon Lavlje Kandže i nastavio njenu dugogodišnju tradiciju na polju zaštite automobila.

Kao rezultat dugogodišnjeg ispitivanja i proučavanja zasluženo je zauzeo vodeće mesto u svetskoj industriji autosigurnosnih sistema o čemu svedoče i mnogobrojna priznanja.

Zeder se ugrađuje na vratilo volana i na taj način vrši blokadu upravljačkog sistema. Prilikom montaže sistema se ne dira letva volana.

Autosigurnosni sistem Zeder pored velikog broja zadovoljnih građana koriste i razne državne institucije, ambasade, Ministarstvo unutrašnjih poslova i dr.

ZEDER Beograd se nalazi na adresi Sajmište 27 na Novom Beogradu.

Kontakt telefoni:

011 313 2040
011 313 2299
063 808 1 808

Web adresa:

http://www.zederlock.rs/