Dr Clean Drax – Auto Detailing Studio – Došli ste na pravo mesto ako želite da vašem automobilu promenite lični opis i podarite blistav sjaj kakav nije imao ni kada je bio nov. Kontaktirajte nas i zakažite termin kako biste vašeg lepotana videli u jednom izdanju kako nikada ranije niste i mogli!

Studio postoji od 2017 i baziran je na višedecenijskom iskustvu u pranju, poliranju, održavanju čistoće i zaštiti vozila.

Garantujemo vrhunski kvalitet usluge, a pre svega vrednujemo bezbednost vašeg vozila.

U našem sertifikovanom studiju koristimo ekskluzivno Sonax i Rupes proizvode, jer za vašeg ljubimca želimo samo najbolje i najkvalitetnije. Tokom procesa poliranja trošimo samo Makita roto i ekscentrične mašine, a za dubinsko pranje smo zadužili uređaje koje isporučuje Kärcher.

Veliki broj zadovoljnih korisnika i pozitivne ocene vozača su najbolji pokazatelj da su naša predanost i profesionalizam, kao plod vrednog dugogodišnjeg rada, ipak najbolje merilo kvaliteta.

Od poliranja celog vozila, dekontaminacije laka, dubinskog održavanja enterijera sa i bez kožnih elemenata, do poliranja stakala i keramičke zaštite, u mogućnosti smo da udahnemo vašem automobilu potpuno nov sjaj.

Na keramičku zaštitu dajemo i garanciju, te vas očekujemo u studiju što pre!

Svi punopravni članovi kluba davanjem svoje članske kartice na uvid
dobijaju popust u iznosu od 20%.


INSTAGRAM : dr.clean_drax

Fb : Dr.Clean

www.drcleandrax.rs

Ul.Isidora Stojanovica 100 Zemun

069/5506063

Dr Clean Drax – Auto Detailing Studio


Dr Clean Drax

Dr Clean Drax

Članstvo u BMW Klubu Srbija

Svim starim i novim članovima želimo dobrodošlicu u jednu specifičnu porodicu koja je iz dana u dan sve veća i veća.

Klub će uvek nastojati da svojim članovima obezbedi popuste u vodećim prodavnicama i servisima, kako onim iz sveta automobilizma, tako i iz drugih grana privrede.

Isto tako ćemo uvek nastojati da svim svojim članovima uvek omogućimo “pomoć prijatelja”, bilo da se radi o iznenadnom kvaru na automobilu, ili bilo kakvoj drugoj vrsti pomoći.

To je naša ideja zbog koje je klub osnovan i koje ćemo se uvek držati.