DRIVE GO mobilna aplikacija pruža mogućnost plaćanja goriva na točionom mestu, brzo, jednostavno i sigurno, bez potrebe odlaska na kasu.

Gazprom benzinske stanice predstavljaju novi premijum brend moderno opremljenih benzinskih stanica koje vam nude vrhunsko gorivo, izuzetne usluge i širok izbor kvalitetnih proizvoda.

Ovog puta predstavljamo tehnološku inovaciju prvi put predstavljenu u Srbiji. Ova inovacija je posebno značajna u trenutnim okolnostima kao dodatna mera, koja ima za cilj da doprinese zaštiti i očuvanju zdravlja, kako zaposlenih tako i potrošača, tako što neće dolaziti do socijalnog kontakta prilikom plaćanja.

Aplikacija je jednostavna za korišćenje, a kupovina traje onoliko koliko traje točenje goriva.

Uz DRIVE.GO omogućeno je sakupljanje bonus poena prilikom svake kupovine uz karticu lojalnosti „Sa nama na putu”.

Nakon preuzimanja aplikacije potrebno je da izvršite registraciju korisnika u par veoma jednostavnih koraka:

  • Nakon unošenja email adrese, na uneti mejl očekujte verifikacioni kod koji treba uneti da bi se registracija nastavila.
  • Isti postupak odraditi i sa unosom broja vašeg telefona. Nakon toga u aplikaciju možete uneti broj vaše kartice “Sa nama na putu” tako da će se i dalje dodavati vaši bonus poeni na kartici bez odlaska na kasu.
  • Aplikacija zahteva i kreiranje četvorocifrenog PIN koda koji je neophodan za plaćanje i obezbeđuje sigurnost platnog dela aplikacije.
  • Na kraju, unesite u aplikaciju vašu platnu karticu i aplikacija je spremna za rad.

Uputstvo za kupovinu goriva:

  1. Dok ste u kolima otvorite aplikaciju i započnite opciju “točenje goriva” na aplikaciji.
  2. Skenirajte QR kod na točionom mestu i ostavite telefon u vozilu.
  3. Natočite gorivo i platite iz vašeg vozila.

Preuzmite DRIVE.GO mobilnu aplikaciju:

Spisak benzinskih stanica na kojima je DRIVE GO usluga dostupna

Gazprom petrol

Na Gazprom benzinskim stanicama mogu se naći motorna goriva vrhunskog kvaliteta koja su u skladu sa Evro 5 standardom kvaliteta, čije korišćenje dovodi do boljih performansi motora, smanjene emisije štetnih gasova i većeg zadovoljstva u vožnji.

Gazprom benzinske stanice su deo kompanije NIS a.d., jedne od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi.

Sedište kompanije, kao i njeni proizvodni kapaciteti, nalazi se u Srbiji, koja zbog svog geografskog položaja predstavlja trgovinski i investicioni centar Balkana.