Skip to main content

Dark Glass

Zatamnjivanje stakala i folije za presvlačenje automobila

Dark Glass – Iskusan tim odgovara na sva pitanja u vezi folija koje su našle veoma široku primenu u autoindustriji – zatamnjivanje stakala i zaštitne CAR WRAPPING folije

Zatamnjivanje auto stakala sigurnosne i zaštitne folije

Auto folije, presvlačenje automobila car-wrapping

Brendiranje vozila
autografika, reflektujuće folije

Zatamnjivanje stakala

Tehnologijom razvoja LLumar folija, vodilo se računa o što lepšem i boljem estetskom izgledu našeg automobila, kao i o zaštiti koju folija pruža protiv toplote sunčevih zraka i zaslepljivanja koje sunčevi zraci mogu prouzrokovati, a korišćenjem folije takođe umanjujemo mogućnost eventualnih automobilskih nesreća, kao i provala.

LLumar folije za automobile su rešenje za sve navedene probleme. Mogu smanjiti temperaturu unutrašnjih površina automobila čak za 16 °C, čime se omogućava lakši rad klima uređaja što smanjuje ukupne izdatke održavanja automobila. LLumar folije za automobile filtriraju 99% štetnih UV-zraka, čime u znatnoj meri smanjuju bleđenje, a i verovatnoću nastanka boleti usled dejstva UV-zraka, kao što je na pr. rak kože. Pored svega navedenog, obojene folije za automobile smanjuju dejstvo zaslepljujuće svetlosti.

Presvlačenje automobila

Presvlаčenje аutomobilа folijom (CAR WRAPPING), motora, čamca je nаjjeftiniji i nаjbrži nаčin dа dаte nov izgled, kako spoljašnosti  tako i unutrašnjosti vašeg vozila!  Bilo dа želite nаjnoviji  „stealth look“ u crnoj mаt boji ili želite dа dаte neki svoj *modni pečаt* recimo u nekoj pink boji, mi nudimo širok izbor bojа kvаlitetnih folijа, poznаtih svetskih  proizvođаčа 3M, AVERY, ORACAL, GRAFITYPE  i dr. Vаše je sаmo dа odaberete boju u kаtаlogu, a ostаlo je nаš posаo.

Presvlаčenje аutomobilа imа tаkođe i zаštitnu ulogu zа vаš аuto jer štiti fаrbu аutomobilа od rаznih sitnih ogrebotinа ili oštećenjа od kаmenčićа i tаko produžаvа vek vаšeg аutomobilа kаo i njegovu vrednost.

Prednosti proizvoda (cast car wrapping folija):

  • Dobre su zbog lakše i bolje ugradnje
  • CONTROLTAC lepak dozvoljava promenu položaja tokom ugradnje
  • Mogućnost oslobađanja zarobljenog vazduha kroz nevidljive mikro kanale, čime se omogućava ispravljanje izgužvanih delova i oslobađanje mehurića tokom ugradnje.
  • Folija sa završnim visokim sjajem je dimenziono i UV stabilna (postojana)
  • Ekstremna otpornost na sve atmosferske uticaje, pa se može održavati i čistiti toplom vodom uređeja sa visokim pritiskom.
  • Pogodna je za primenu na konveksne, konkavne i druge materijale oblika panela ( preporučuje se za vozila sa većim udubljenjima površine)
  • Dobra neprozirnost koja omogućava pokrivanje velikog kontrasta između boje folije i površine na koju se nanosi

Zaštitne poliuretanske (PPF) i PVC folije

poliuretanska folija je jedna od najdebljih i ujedno i najotpornijih folija za zaštitu karoserije vozila koja je dostupna na svetskom tržištu. Primena ove folije se preporučuje na površinama koje su izloženije oštećenjima (na pr.: blatobran, pragovi, prednji branici, delovi haube ili krila) kao osnovna zaštita ili celokupna karoserija vozila.

Na osnovu svoje poliuretanske elastične structure i u zavisnosti od debljine materijala pružaju bolju svakodnevnu zaštitu od PVC folija za sva neprijatna dešavanja (namernih i nenamernih ogrebotina, oštećenja od sitnih kamenčića – rizle, starenja laka i boje, zagađenja od insekata, ptica, katrana, ulja i dr)

Potpuno nevidljive nakon montaže, ne menjaju originalan izgled automobila i poseduju veoma dug vek trajanja u cilju pružanja dugoročne zaštite od oštećenja.
Sačuvajte nov izgled Vašeg automobila pomoću LLumar Samoizlečive PPF Folije za karoseriju vozila potpuno providne strukture  sa  visokim sjajem i vodoodbojnim dejstvom.


Svi punopravni članovi kluba davanjem svoje članske kartice na uvid dobijaju popust od 10%


 

KONTAKT INFORMACIJE:

Adresa: Ariljska 2, Beograd

Tel: 011 286 24 44

Tel: 069 4800 400

@: office@darkglass.rs

Facebook: Darkglass

Instagram: Darkglass

[dt_media_gallery_carousel image_sizing=“proportional“ image_border_radius=“0px“ image_hover_bg_color=“gradient_rollover_bg“ project_icon_border_width=“0px“ arrow_bg_width=“36x“ arrow_border_width=“0px“ r_arrow_icon_paddings=“0px 0px 0px 0px“ r_arrow_v_offset=“0px“ l_arrow_icon_paddings=“0px 0px 0px 0px“ l_arrow_v_offset=“0px“ include=“59386,59387,59388,59389,59390,59391,59392″]

Članstvo u BMW Klubu Srbija

Svim starim i novim članovima želimo dobrodošlicu u jednu specifičnu porodicu koja je iz dana u dan sve veća i veća.

Klub će uvek nastojati da svojim članovima obezbedi popuste u vodećim prodavnicama i servisima, kako onim iz sveta automobilizma, tako i iz drugih grana privrede.

Isto tako ćemo uvek nastojati da svim svojim članovima uvek omogućimo “pomoć prijatelja”, bilo da se radi o iznenadnom kvaru na automobilu, ili bilo kakvoj drugoj vrsti pomoći.

To je naša ideja zbog koje je klub osnovan i koje ćemo se uvek držati.