Skip to main content

Agro Pet 2019 d.o.o.
Prodaja hrane i opreme za kućne ljubimce

Agro Pet 2019 d.o.o, veleprodaja hrane i opreme za kućne ljubimce ,aktivno je počela sa radom 2019. godine. Danas Agro Pet u svojoj ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda za kućne ljubimce iz proizvodnih programa nekih od najprestižnijih evropskih i svetskih proizvodjača ,kao sto su Platino, King,Berci,Dr Mag,Pongo,Benelux itd.

Odnos cene i kvaliteta proizvoda koje imaju u ponudi je maksimalan kako bi krajnje mušterije u svakom pogledu bile zadovoljne. Dugogodišnjim radom razvijena je velika mreća korisnika tako da danas Agro Pet snabdeva veliki broj prodavnica za kućne ljubimce, trgovinskih radnji i poljoprivrednih i veterinarskih apoteka.

 

Agro Pet doo raspolaže širokim asortimanom hrane i opreme za pse, mačke, ptice, glodare i ostale kućne ljubimce. Sve proizvode dostavljaju i na kućnu adresu.

Svi punopravni članovi kluba davanjem svoje članske kartice na uvid dobijaju popust od 10% do 15%


Članstvo u BMW Klubu Srbija

Svim starim i novim članovima želimo dobrodošlicu u jednu specifičnu porodicu koja je iz dana u dan sve veća i veća.

Klub će uvek nastojati da svojim članovima obezbedi popuste u vodećim prodavnicama i servisima, kako onim iz sveta automobilizma, tako i iz drugih grana privrede.

Isto tako ćemo uvek nastojati da svim svojim članovima uvek omogućimo “pomoć prijatelja”, bilo da se radi o iznenadnom kvaru na automobilu, ili bilo kakvoj drugoj vrsti pomoći.

To je naša ideja zbog koje je klub osnovan i koje ćemo se uvek držati.