BMW Klub Srbija je tradicionalno i ove godine priredila druženje na Košutnjaku za svoje članove i ostale ljubitelje BMW brenda čime smo zatvorili sezonu skupova za ovu godinu.

Uz roštilj, piće i parkirane automobile, vreme nas je lepo posužilo da uživamo u još jednom druženju u nizu gde smo pokazali da je BMW Klub Srbija jedan od većih klubova u Srbiji koji okuplja ne samo ljubitelje automobila kao individue, već kompletne porodice sa bebama i klincima.

Drago nam je da u klubu vidimo sve više novih lica kao i cele porodice i želimo da se ovim putem zahvalimo svima koji podržavaju klub i ono što želimo da predstavimo automobilskoj sceni u Srbiji.

Na ovom druženju smo se pridružili fondaciji „Budi human“ i prikupljali smo sredstva u sklopu dobrotvorne akcije potrebna za lečenje Helene Gavran. Prikupljena sredstva su uplaćena na žiro račun.

Zahvaljujemo se svima koji su dali dobrotvorni prilog i podržali malu Helenu.

Sa druge strane, uživali smo svi u jednoj maloj floti „kockica“, legendarnoj staroj osmici, šestici i svim ostalim primercima koji su se parkirali na Hajdučkoj česmi.

Već se uveliko pripremamo za BMW Motivation 2020 kao i za ostale aktivnosti kluba o kojima vas obaveštavamo na našim nalozima na društvenim mrežama.

Uz naš slogan „POSTANI DEO PRIČE“ želimo Vam mnogo kvalitetno pređenih kilometara!

BMW Klub Srbija – Košutnjak 2019

BMW Klub Srbija – Košutnjak 2019

Klub će uvek nastojati da svojim članovima obezbedi popuste u vodećim prodavnicama i servisima, kako onim iz sveta automobilizma, tako i iz drugih grana privrede.

Isto tako ćemo uvek nastojati da svim svojim članovima uvek omogućimo “pomoć prijatelja”, bilo da se radi o iznenadnom kvaru na automobilu, ili bilo kakvoj drugoj vrsti pomoći.

To je naša ideja zbog koje je klub osnovan i koje ćemo se uvek držati.